Ahojte aku pouzivate spiralu?? ja som mala od maybellin the colossal volum expres a teraz mam od max factor false lash effect o tej sa tu dost popisala a myslela som si ze je fakt dobra ale mne sa vobec nepaci.
Vasa najlepsia spirala
lenkaa123456 a nevysycha ti skoro ta s-he spirala? ja som si kupila dvakrat od nich spiralu, tu istu, lebo som si myslela, ze prva bola nejaka kazova. Ale, zial, obe mi vyschli uz po dvoch tyzdnoch. Co je skoda, lebo dovtedy bola dost dobra.
MaXfactor- a od nich asi všetky sú pre mňa ako stvorené:))
mam velmi dlhe ale zato uplne rovne mihalnice a najviac mi asi vyhovuje spirala s-hy stylezone - volume curling mascara. je dost lacna, ale zatial som lepsiu nenasla
u mňa zatiaľ vyhráva Maybelline Colosal Volume žltá ale nie vodeodolná, mne vodeodolné veci nerobia dobre, aspon ceruzky nie
baby ja som dlhe roky pouzivala Maybelline, modru, potom zltu a bordovu - Tie boli super, pekne vytocili mihalnice a predlzili. Kedze mam trosku citlive oci na tiene a spiraly, tak prednedavnom som sa dostala ku spirale Annemarie Borlind, ta je tiez super, pekne vytaca, zhustuje a predlzuje a nedrazdi mi vobec oci co je pre mna dolezite.
baby,myslím že každá špirála(okrem Miss Sporty a tých čínskych) je svojím spôsobom dobrá :D ale nie každej pristanú....berte ako by to boli rifle....pokiaľ ich nevyskúšate neviete či sú na vás pekné alebo nie :D čiže ja si myslím že najlepšie je si to aj tak vyskúšať na vlastnej koži.....:D majte sa :D
Lancome Hypnose, Armanie Eyes to Kill
z lacných veľká spokojnosť s avoňáckou Supershock.
Inak Lancome Virtuose a Lancome Hypnose Drama u mňa absolútna hrôza.
Lancome Virtuose
ta zlta maybelinka je len vodeodolna??..lebo som pocula na nu velke chvaly