Nemate niekto kontakt na tohoto prispievatela (prispievatelku)Dany 178, ktory sa pred par rokmi zapajal do temy hospitalizacia na psychiatrii? (mail, ktory mal uvedeny pod svojim nickom uz nie je aktualny)
Dany 178
Tak nic, snad najdem niekoho fakt dobreho v BA.
Ja som z vychodu a bola som hospitalizovana v Trebisove. Tam je velmi dobry psycholog. Na psychiatra, zial, nemam stastie ani ja...
Uz.je.to.tak, nejde mi vlastne o samotnu hospitalizaciu, ide mi o tom, ze Dany 178 v tej teme spominala, ze tiez mala psychicke problemy a kym nasla dobreho psychiatra (spominala aj psychologa), tak jej to isty cas trvalo. A kym ho nasla, tak vystriedala mozno troch. Chcel som sa jej opytat na kontakt na tu p. psychiatricku a p. psychologicku. Totiz mam iste problemy, s ktorymi by som chcel zajst k psychiatrovi/psychologovi a chcel by som niekoho s naozaj dobrym pristupom, kto ta vypocuje (cely problem, nie len 10-15 minut) a nie hned ti predpise lieky, lebo podla mna pri lekaroch ich pristup k pacientovi je mozno polovica uspesnosti liecby a pri psychiatroch/psychologoch dvojnasobne.
Ale pokial mas ty s niekym naozaj dobre skusenosti, tak budem rad, ak mi poradis. A jedna sa o niekoho z BA.
pace, nemam, ale ak nieco potrebujes, aj ja som bola hospitalizovana...