prvý vzťah

elie

mate59 no ja uz som mu to tak trocha naznacila...vecera mi povedal ze prezil toho viac nez ja...strasne mi to vadi ze on sa roby mudry ze vsetko vie vsade bol a strasne sa stim vytahuje akoze nehovori mi uz nic konkretne no len tak posoby a mne pride jakeby bol namysleny...mne to strasne vadi jakeby ja som nic nevedela abo co si tak pri nom prapadam a on majster sveta vsetko vie:((inaksie si snim celkom rozumiem no len toto mi strasne vadi

Nicoolka73

práveže keby mi priateľ povedal že som jeho prvá o to by som si ho viac vážila... pretože mi baby sme také háklivé a žiarlivé ak už mali chalani nejakú babu.. a bude nás to štvať pretože mi chceme byť na prvom mieste..

mate59

elie - povedz mu to keď s tým opat začne,možno sklapne,možno sa takýmto sposobom chvastá,možno toho bola iba tretina,ak nie menej.Až dozreje,môže to byť fajn chcalan.

elie

mate59 no hej aj by som mu to povedala ale asi este pockam a ked mi to pojde fest na nervy...asi sa chel len pochvalit aky je on skuseny:))))

mate59

gary105 - už keď si jej zaklamal a asi ti na nej záleží, tak jej povedz pravdu, je to lepšie a lož vždy raz skôr či neskor vyjde na javo,ona bude radšej a bude si to vážiť,ti prajem pekný vzťah.

elie - priateľovi na rovinu povedz,nech ti o bývalkách už nikdy nerozpráva, jednak, že ťa to nezaujíma a nerobí ti to dobre a že už mu to druhýkrát nechceš pripomínať.
On je zrejme ešte nevyzretý vo vzťahu a môžno sa pred tebou chce vyťahovať.

elie

gary105 podla mna by si to vazila lepsie povedat pravdu ako klamat ved co je na tom ze si pred nou nikoho nemal to nieje vobec hamba...ja mam 18 moj priatel tiez a ten mal predomnou strasne vela priateliek...ja len jeden vztah a vzdy ked mi daco hovori a spomenie svoje byvale ach uz mi to ide pekne na nervy sto krat lespsie keby nemal predomnoi nikoho aspon by nebol taky nanysleny:D

gary105

lebo som si teraz nasiel prvu paradnu babu
a som jej zaklamal , som jej povedal ze som uz mal pred nou babu , mi to prislo ako trapas kebyze jej poviem ze je prva