ahojte, mám 165 cm, momentálne 64 kg, za posledný mesiac som schudla asi 4-5 kg, pričom som rátala s tým, že mi ubudne trochu aj na prsiach. Lenže zatiaľ sa tak vôbec nestalo. Keď som priberala, pribrala som dosť aj na prsiach, všetky podprsenky mi boli malé (a stále sú) a mám trochu problém kúpiť takú, ktorá by mi dobre sedela. Viem, že mnohé si asi poklepkajú po čele, že čo riešim a mám byť spokojná, lenže ja by som chcela trošku menšie, asi tak o číslo. Všade chudnem, prsia zostávajú. Ako z nich zhodiť? Vie niekto poradiť?
veľké prsia
suhlas Samuela ;)
Presne viem o čom píšeš. Tiež priberám do pŕs, ale schudnem z nich ťažko. Viem že mnohé sa čudujete, že čo sa sťažujeme, ale je to záťaž na chrbticu. Nie je to len o "obdive" ale treba to aj nosiť a poviem vám, niekedy by som ich dala dole:)
to sa neda schudnut len z prs..pokial to nejde pri redukcii vahy tak to ani inak nepojde..
joj 26matulienka tak sa vymenme:D ja este potrebujem dat dole ale mi ide tak rychlo z prs ze sa az bojim pokracovat:) a tebe presne naopak hm...
:DD sak to je v pohode, z toho by si sa mala tesit ze ti priroda nadelila, ved to je pekne. to ako keby som sa stazoval ze mam privelky biceps:))
dreambaby: ja netúžim po malých prsiach veľkosti A, ale s C by som bola maximálne spokojná. A čo sa týka tých podprseniek, mám s tým fakt problém, lebo tvarovo neviem zohnať takú, ktorá by mi sedela. Predtým ako som pribrala, som mala C a vtedy sa to ešte dalo, vedela som si nájsť dobré podprsenky. Preto by som sa teraz chcela vrátiť k tej predošlej veľkosti. A inak tak, ako sú baby s veľkosťou A nespokojné a chceli by B alebo C, tak aj ja s veľkosťou D predsa môžem chcieť C...a myslím, že nebudem jediná na svete
Ja mam velkost D a normalne si kupim sexi podprsenky,sice musim dlhsie hladat,ale v pohode sa to da,ak nie si typ,ze chce vojst do prveho obchodu a kupit tam nieco.
Nechapem co riesis,nemas predsa 80F,aby si mala problemy s velkymi prsiami.
Zhodit z prs,mozno ak zhodis este nejake 4-5kg tak to pojde dole aj z prs,vyskusaj ak tam velmi tuzis po malych prsiach.
Ine baby,ktore maju velkost kosicka A by za to dali neviem co mat prsia ako Ty.
zuzic: práveže na všetkých ostatných partiách to vidno. Nohavice mi padajú, tričká na rukách a bruchu sú voľnejšie, len podrsenky sú stále rovnako malé :)
nj to podla mna ma slecna velke stastie ze to zhodila zo vsadial len z prs nie :) a podla mna D neni az take velke ... mne sa napr paci taka velkost :)
no ja presne naopak:) ked som schudla najskor z prs naviac az potom z ostatnych partii. mam o cislo mensie ale som spokojna celkom no mensie uz nechcem:) a vsimla si si ze si schudla aj z inych partii iba z prs nie? alebo si si nevsimla na tele vobec zmenu?