Predcasna ejakulacia- Serlift

Príspevok v téme: Predcasna ejakulacia- Serlift
hulagen

Vcera som bol u urologa, od zaciatku pohlavneho zivota mam problemy s predcasnou ejakulaciou,je mi 24. Doktor mi odporucil Serlift. No ako som sa docital,je to liek na depresie a ja nemam ziadne depresie,moze mi tento liek nejako uskodit,ked ich nemam? Naozaj mi moze tento liek pomoct,lebo ja si skor myslim,ze je tam nieco mechanicky poskodene,kedze hlavu mam uplne v poriadku. No ale posluchol som a vcera som si dal prvu davku. Mate s tymito liekmi na predcasnu ejakulaciu skusenosti?

hulagen

Ty mi chces povedat,ze lieky na depresiu sposobuju samovrazdy? Nie je to tak trochu divne,ked lieky sluzia na to aby clovek nemal myslienku na samovrazdu?
No ja som len chcel vediet,ci ma niekto skusenosti s predcasnou ejakulaciou,resp. ci niekto bral tieto lieky prave kvoli tejto chorobe.dakujem za odpovede

Chueja

Lieky na depresie spôsobujú samovraždy. Doktor dostane zaplatené ked predpisuje niektore lieky, podla toho ako sa dohodol so zdravotnym dilerom. Je uplne jedno ci ti tie lieky pomahaju alebo skodia. Ak sa chces vyliecit, nastuduj si problematiku sam. Doktori ti nepomozu.