Caute!! Potrebujem od vas vsetkych serioznu radu. Chcela by som ist ucit alebo asistovat ucitelovi vytvarnej vychovy niekde v Kosiciach, a neviem kde sa mam najskor pohnut, naco mam narok, ze ako zacat proste...V roku 2009 som ukoncila Bc. studium ucitelskeho odboru vytvana vychova a nesla som dalej koli istej pracovnej ponuke, ktora mi potmo nevysla(nebolo to skolstvo) cize ucitelsku prax nemam. Momentalne si s priatelom kupujeme byt cez hypoteku, takze chcela by som sa zamestnat, lebo potrebujeme peniaze ale nechcem pracovat ako nejaka predavacka alebo barmanka a podobne ine zamestnania... Dostudovat mam este potom v plane externe neskor. Ak mate niekto s tymto skusenosti prosim napiste mi..
Potrebujem surne pracovnu radu
Ahoj,
aj ja mám rovnaký odbor, Mgr. Učiteľstvo je náročné a náročné je sa tam aj dostať. Každý si teraz drží miesto. Takže treba trpezlivo skúšať všetko možné: žiadosti, profesia.sk, obvolať školy a poslať im životopis a žiadosť, príp. sa osobne stretnúť s riaditeľmi, a čím skôr, aby si si vybavila prácu od septembra. Ak sa to nepodarí, skús prácu asistentky, tam je asi väčšia šanca zarábať a mať slušnú prácu.
poslat si ziadosti na zakladne a umelecke skoly, dat si inzerat na stranku krajskeho skolskeho uradu, osobne si vsak myslim ze s bc velmi nepochodis, dnes je tolko nezamestnanych kvalifikovanych ucitelov, ze bud zamestnaju Mgr., alebo musis mat ,,známosti". Takze cim skor dostudovat.
Treba skúsiť obvolať alebo navštíviť umelecké školy, alebo graficke, vytvarné štúdia,kvetinárstva a podobne a to čim skôr než sa skončí školský rok.