IBUPROFEN

jasmine

máš pravdu,on si myslí ,že ked nevezme tak mu bude chýbať,aj tak neviem prečo práve ibuprofen,teraz ho kontrolujem,dá sa prestať zo dna na den? všimla som si,že je bezdôvodne podráždený

ivka2

rudolf: ja ked mam svoje dni tak zjem na den minimalne 3 ibalginy a plus ine pomocne lieky na tlmenie bolesti..zatial sa drzim:)

2.Rudolf

Bezdôvodné užívanie ozaj môže byť aj znakom závyslosti, ale tiež si môže vsugerovať, že bez užitia ibalginu môže mať všeľiaké ťažkosti. Ibalgin samotný, pokiaľ nieje prehnaná užitá dávka nespôsobuje niaké inakšie cítenie a nepôsobí ani "nootropne". Denná dávka by však nemala presahovať 800 mg. Pri navýšení dennej dávky nad 800 až 1000 mg môže spôsobiť kardiovaskulárne problémy a rôzne kolabsové stavy. Každodenné používanie analgetík má zlý vplyv na pečeň a obličky. Môže spôsobiť až glomerulonefritýdu.

vevusik

jemine, no a co, z etam ma ibuprofen,...to si nevidela moju tasticku, co nosim v taske, mam v nej paralen, ibuprofen, quamatel, neurol, antidepresivum, vitaminy vselijake aco ma byt??? to len pre istotu predsa..okrem antidepr..tie uzivam pravidelne pod dozorom lekara.

ivkaaaaaaa

NO A PRECO MU CHCES DOSVEDCIT TOTO MOZNO MA BOLESTI PRETO SA VACSINOU IBUPROFEN UZIVA OD BOLESTI MOZNO BY SI SA MALA SPYTAT PRECO HO UZIVA ALEBO CHCE BYT OTRTULENY??