Vcera som mala s priatelom nechraneny sex. Proste chceli sme pouzit prerusovany sex..No, ale sam mi povedal, ze nevie, ze ked ho vytiahol ze uz striekal, tak ze nevie ci nahodou aj do mna nieco nevoslo...Boze, teraz mam z toho nervy. Ta tabletka stoji 600 korun, a tak neviem ci ju kupit, ci fakt je mozne ze aj vo mne nieco ostalo...
Teraz nemusite urazat, ze deti nech nesexuju a tak...Proste obaja mame 24...
Joj, co si o tom myslite?:-((((((
Prerusovany sexik
ach jaj janek/mirec sa zase vyzil ...
en.wikipedia.org
prerusovana ma pravdepodobnost otehtnenia za rok 4-27 % cize ak sa to robi spravne su na konci roka 4/100 tehotne
v mazadle sú aj spermie.
...:)))) to je dobreee :))) a v tom mazadle su myslis aj nejake neziaduce elementy?
aj keď ho vytiahne skôr než ejakuluje,počas súlože idú kvapky lásky, ktoré tiež obsahujú nejaké spermie,takže prerušovaná súlož nie je 100%-tná. Ak nechcete počať, riadte sa ako tá mníška,čo povedala že istota je guľomet a natiahla na sviečku prezervatív.
..jezisi, co tu strasite? :)no ale myslim, ze ten prerusovany nieje az taky riskantny, pokial sa neobcuje dvakrat po sebe...v takom pripade zostane v budzogani este nejake sperma a to uz potom len panboh vie...co sa moze stat...
zas ju tak hrozne nestraste sanca je ale zas nie taka velka...my s priatelom to tiez tak robime obcas a zatial tehotna nie som, ale on si dava vacsi pozor ako tu spomina slecna...
prerusovana suloz je taka to 98% ze budes v tom
prerusovany sex´= cista sebevrazda... je na mieste otazka, ze z akeho dovodu pouzivate tuto velmi nespolahlivu metodu pri nechranenom sexe, ked netuzis byt tehotna???????????????????
macka to niektorym nevysvetlis nikdy...proste riskuju a potom tu pisu ci je moznost otehotnenia..a ked to napise 24 rocna tak to je uz do placu
prerusovany sex´= cista sebevrazda... je na mieste otazka, ze z akeho dovodu pouzivate tuto velmi nespolahlivu metodu pri nechranenom sexe, ked netuzis byt tehotna???????????????????