Zdravý životný štýl

Príspevok v téme: Zdravý životný štýl
tinka86

Ahojte,
začína nový mesiac a ako vždy tak samozrejme od noveho mesiaca nove predsavzatia. Snažím sa zhodiť nejake 3-4 kg, ale hlavne sa snažím naučíť viesť zdravý životný štýl. Problém je v tom, že vždy sa pár dní snažím a potom príde nejaky zlom a vždy to poruším a potom zas od znova a od znova a dôsledkom toho sa stale točím okolo tej istej vahy. Kto by mal zaujem sa pridať, možno to pojde lepšie a dostaneme sa dalej ako doteraz.

A-Z

Ano, pribl. tych 2000 kcal, cize 8400 kJ je v tvojom veku primeranych. Ovsem, ak si sportovo aktivnejsia, tak aj viac. A zaroven je velmi dolezite, "z coho" tie kalorie pochadzaju...

mate59

Odporúčaná výživová dávka pre priemerného obyvateľa SR je 10 480 kJ za 1 deň.
Tvoja dávka vzhľadom k veku a pohlaviu je v poriadku.

lucinak5465

mam 17 rokov, so svojou vahou som spokojna nechcem schudnut ale ani pribrat...kolko KJ by som mala denne prijat??? ja denne jedavam okolo tych 8000KJ je to v pohode?

veya2

ahoj,, tiež chcem schudnúť, približne 4 - 5 kg., tak sa kľudne pridám :) ... pred tromi mesiacmi som schudla tri kilo, za dalšie dva mesiace mám rovnakú váhu, ako po schudnutí, ešte však chcem aspoň tie 4 kg zhodiť :)

mate59

Ak sa aj k tebe niekto pridá, vždy a len vždy bude záležať na tebe,keď príde ten zlom,či zlyháš,alebo zvíťazíš.Je to len o pevnej vôli.Než zhrešíš, tak si pripomeň predsavzatie.Chudnutie nie je o diéte,ale o správnom stravovaní a ak chceš mať potom vysnívanú váhu stále, tak sa nesmieš vrátiť s starým stravovacím návykom.