Ahojte chcem sa opýtať,počula som od veľa báb že casting creme gloss je skvelá farba a vždy nafarbí na takú farbu aká je na obrázku.. je to naozaj tak?máte niekto s touto farbou skúsenosť?neviem akú si mám kúpiť,kt.je najspolahlivejšia ,teda že nafarbí tak ako na obrázku.Ďakujem za odpovede
Kto má skusenosti s farbou Casting creme gloss?
na ozivenie farby su krasne vlasy su po nich leskle ale niesu trvacne...
Ahojte ja sa len chcem uistit teda ze ta farba sa uplne vymyje z vlasov? Ja by som si rada kupila o odtien svetlejsiu farbu ( mam orieskove nefarbene vlasy)..len sa bojim ze si budem musiet tale farbit vlasy . Ale ked je to tak, je hovorite, ze sa vymyva tak hneď bežím po nu do obchodu
Ahojte aj ja som zatial najspokojnejšia s farbami Casting creme gloss... Mne moc farby nechytajú, a ked mi náhodou chytia, tak vyzerajú úplne inak ako na obrázku :) ... po neviem kolkých rokoch skúšania rôznych, som s touto farbou nesmierne spokojná!!!!! Farba chytá a je taká ako na obrázku.. a to už keď mne sa podarí takto zafarbiť vlasy, to je už čo povedať :) Mam hnedé vlasy a pouzívam Tmovofialovú ..je to velmi pekný odtien... farba krásne vonia a moje vlasy nikdy nevyzerajú zdravšie a LESKLEJSIE ako po tejto farbe.. jedinou nevýhodou ale zároven mozno pre niekoho výhodou je to že sa farba pri každom umytí vymýva (neumyjete si vlasy nikdy tak aby tiekla cistá voda, preto používať tmavé uteráky :)))))...ale zase na druhú stranu po niekolkých týzdnoch máte svoju prirodzenú farbu vlasov...čo je možno aj výhoda.. a mne osobne to tak aj vyhovuje, lebo nová farba mi lepsie chyti ked sú vlasy v rovnakej farbe ako keby som mala len odrastene korienky.. vtedy mi korienky chytnú svetlejsie... takze 1000 bodov pre CASTING creme gloss
vymyva
jarkaaaaaaaa: keby som ja vedela :D:D teraz uz viem ze cierna farba je svina :D:D ale uz som si dala potm ciernohnedu,2x mahagonovu a mam vlasky bordove :P cize som spokojna :)
lenka: co si cakala? ved tie farby niesu zosvetlujuce tak ako ti mohla svetlejsia farba chytit na tmavu- ciernu
ahoj,ja som mala tu farbu,odtien cokoladova..mala som prefarbene vlasy ciernym samponom..potom som si dala na to tu cokoladovu a chytilo mi to len s hnedymi odleskami..cize bieda :D ale tak skus :) aspon pekne vonala a dobre sa nanasala :D
vymyva sa lebo je semi-permanentna
aj ja ju pouzivam:) je super:) len sa dost vymyva.... ale celkom vyzivuje vlasky a mam ich jemne po nej:) odporucam:)