zbil ma brat

jajka001_

si v šoku. mala si neprijemny zazitok. brata si nevsimaj, je v puberte, a nabuduce sa nenechaj, ved ta nebude predsa bit mladsi brat. je normalne ze sa surodenci biju, z toho si nic nerob. asi si dost citliva, plus to ze ta otec bil. to poznaci psychiku. ukludni sa.

ssgs

lebo mal odist od pocitaca a nesiel. a trvalo to dlho. velakrat som ho poprosila a potom som ho upozornila, ze ho vypnem tlacitkom. aj mama mu to velakrat povedala. on stale vravel, ze mam drzat hubu. on ma 12 totiz. ale on iba naschval sedel a pozeral na prazdnu obrazovku. vravela som mu, nerob naprieky zbytocne, ved aj tak nic nerobis. tak som to vypla. v tej chvili vyskocil a zacal do mna pestami aj kopal. bola som v soku. otec ma zvykol byt, posledny rok uz nie, ale ze by ma bil brat. je mi na zvracanie. neviem ci mam zranenie. boli ma rameno. nic vazne. ja nenavidim nasilie, a je mi zle zo seba, ale v tej chvili som reagovala ako v sebaobrane. a ja som ho neudrela, iba som sa ho snazila odo mna vzdialit aby nedociahol. on ma sice 12, ale je taky vysoky ako ja. ja som sa uz potom snazila byt pasivna a nehybat sa, nebranit sa, ked ma otec bil, ale toto prislo neocakavane. je mi zle aj zo mna, zo vsetkeho. neviem na co to pisem, len to chcem zo seba dostat. teraz pocujem ako sa brat smeje z druhej izby. ako sa moze smiat, preboha?

mate59

a prečo si mu ho vypla?Za to sa ti pomstil.
Priateľovi je to ľúto,povedal ti dobre, či si čakala, že hneď dorází a brata stlčie?
A keďže si natrhla aj tričko, mamka sa nahnevala.Sa im ospravedlň a nehnevajte sa.

dda

ja som ho odsotila a potom som ho drzala za tričko a tahala od seba a tricko sa natrhlo. a mama vravi, ze som sibnuta a ze sa musim liecit. som teraz dost mimo. ona cakala v druhej izbe kym to skonci a potom mi to povedala. a moj frajer povie iba to mi je luto. nechcem nikoho z nich uz nikdy vidiet.

mate59

hybaj rýchlo za ním a tresni mu ju naspať s tým, že dievčatá sa nebijú.A zrovna mu daj druhú z druhej strany,rýchlo,aby to nečakal.