prave ma zbil brat, lebo som vypla pocitac a moj frajer mi do telefonu povedal: hm, tak to mi je luto.
zbil ma brat
ja som praveze na to dost citliva a snazim sa byt ostrazita, aby som si to uz nezazila -vo vztahu. moj priatel je vsak tiez dost vybusny, ale zaroven sa obcas sprava trochu slabossky (voci niektorym ludom, v istych situaciach), ale verim ze ma ma rad. problem je, ze moj otec je presne taky, autoritativny a agresivny voci slabsim a ponizeny voci nadriadenym. trochu sa bojim.
jajka, velmi ti dakujem, ze si mi venovala tych par minut, ani nevies ako si mi pomohla.
ak nechces byt obeťou, nesmieš sa chovať ako obeť. to platí aj do buducnosti, ak budes vo vzťahu, nesmieš nechať tolerovat nasilie na sebe, uz v tej prvotnej forme. je to tazke, ked odmala si zvyknuta na hrube zaobchadzanie, tazsie odhadnes hranicu lebo nemas to spravne sebavedomie.
ak mas na mysli to ze intuitivne vyhladas agresivne typy lebo si na podobne chovanie zvyknuta z domu - ano, davaj si na to pozor. ale rozhodne odid cim skor, ak to u vas takto vyzera. ty si na konci hierarchie, schytas to najviac.
mam 19. ja to uz nechcem mat tazke, dokelu, mam to tazke uz roky. ale v septembri chcem prerusit vysku a odist do zahranicia pracovat. potrebujem odist. dva roky si odkladam peniaze na osamostatnenie, lebo tu vysoku si chcem spravit normalne a myslela som, ze to este doma zvladnem. asi rok po tom, co som sa k tym bitkam zacala spravat pasivne, postupne to prestalo. robila som vsetko, len aby som nikoho neprovokovala. ked brat a mama tvrdili, ze smrdim ako opica, umyvala som sa 2x za den. ach, somariny pisem. proste som myslela, ze uz je po tom obdobi a hoci rodicov nemam rada po tom co sa dialo, myslela som, ze tu zvladnem este byvat. ale zacal brat. on ma take sklony tiez, uz na mna raz vytiahol noz, ale to mi akoze hrozil.
jajka, mozem sa ta daco spytat, nemam sa koho. raz som si citala, ze odchod z miesta problemov problemy ich neriesi, ze sa vratia a budu opakovat. ja si myslim, ze ak odidem z domu, konecne budem mat pokoj. bojim sa vsak, ze si ma to aj tak najde alebo co.
nie si blazon, ak ta otec bijaval a brat ma tiez k tomu sklony a mama to mieni tolerovat, tak ta uprimne lutujem, budes to mat tazke, kolko mas rokov? frajer...ehm, no asi nepochopil situaciu. mozno ta chcel rozptylit banalnou temou.
preco si vsetci myslia, ze je to normalne. to nie je normalne, preboha. dakujem jajka, fakt som teraz dost mimo. ja uz som myslela, ze je to za mnou. ze to uz nikdy nezazijem, ten pocit, ze na mna niekto vztiahne ruku. priatelovi ked som sa zdoverila, tak povedal, ze uz nikdy nedovoli aby mi niekto ublizil. a teraz je mu to luto. ja neviem co ma spravit. ale nie povedat, je mi to luto a zacat rozpravat o tom, co mal na veceru. je to fakt normalne a ja som blazon?
a čo sa tyka frajera, toho do toho naozaj netahaj, ten s tym nema predsa nic spolocne
škoda ze mama takto reagovala. nabuduce nechaj mamu nech si vychovava syna. ked neposluchne nech si to mama vyriesi.
Hehe,
to si myslis, ze frajer je pes a hned jak zamrncis, tak pride niekoho zbit?
Ked som bol mladsi, tak som poznal jednu buchtu, ktora sa urazila na hocico a hocikoho a jej frajer to mal za nu riesit. Potom dostali obidvaja od jedneho chlapika na drzku a bol pokoj.
asi tak to ber, jajka má pravdu.Je to puberťák.