Trhy v Jablonke - Poľsko

Príspevok v téme: Trhy v Jablonke - Poľsko
jancecka

Ahojte, chcem sa spýtať, chodí niekto nakupovať do Poľska? Naozaj sa to tak oplatí? Chceli by sme ísť do Jablonky, vraj sú tam trhy v stredu, neviete kde by som si to overila na sto percent? Potrebujeme kovové zábradlie, a poslali nás tam. Naozaj to tam nájdeme? Aj polystyrén? To ako na trhoch? Moc tomu neverím, ale radi by sme skúsili a šli pozrieť, no nie len tak naprázdno. Budem rada za všetky rady a tipy. Moc ďakujem

maťka c.

dobrý deň,neviete mi prosím Vás povedať či trhy v Nowom Targu fungujú, vraj sa mali sťahovať inam kvôli diaľničnemu obchvatu. Radi by sme sa tam šli pozrieť teraz 17.10.2013.Na nete som nenašla žiadne dátumy, kedy to poriadajú. Ako to tam vlastne funguje?

čawi

fungujuu zajtra trhy v jablonke 1.5.2013
Ďakujemm....
jancecka
29.04.10 07:37 a to kovove zabradlieee tam fakt najdes a je moc pekne a ked budes vyjednavat tak aj za dobru cenu ho dostanes... fakt mame aj my.....

jancecka

Sarac, naisto to neviem, ale ako sme my šli nedávno, tak čakalo na zástavkach veľmi veľa ľudí, mali kufríky na kolieskach, všeliaké tašky, neviem kam inam by šli, bolo aj zavčasu ráno, myslím že by mal chodiť, nedá sa to zistiť na internete?

jancecka

ahojte, nepodarilo sa mi rozmeniť peniaze v Topoľčanoch, nikde nemali za 1000 € poľských. Je to veľká chyba? Moc prerobíme, ak budeme platiť eurami? Ideme už zajtra zavčasu ráno.

jancecka

pýtala som sa bratranca, vraj je tam všetko aj zábradlie, naozaj nikto neviete? neboli ste tam na stavebný materiál?

jancecka

ani mne sa to nevidí, ale vraj tam nájdem všetko aj lacný stavebný materiál, aj kovové dielce na zábradlie, no ale ideme tam tak či tak, len či nepôjdeme s ovisnutým nosom domov D:

za8icka

No neviem ale pochybujem ze tam najdete kovove zabradlie. na takych trhoch je vacsinou oblecenie a ine textilne veci.
A v pocasi to nie je ziaden velky skok. Nie je to ine pasmo ani nic. Ja zijem v Polsku a mame to take iste pocasie ako na Slovensku niekedy o nieco teplejsie alebo chladniejsie ale jedna sa o par stupnov. Nic strasne