zmena gynekologa

Príspevok v téme: zmena gynekologa
filippo

Dobry den, chcela by som sa spytat, ako casto a kedy mozem zmenit gynekologa? byvam v zahranici a platim si zdravotne poistenie na slovensku, vo february som bola na Slovensku a kedze som si nebola ista ci nahodou nie som tehotna navstivila som jednu lekarku u nas,(bola som prvy krat u gynekologicky na SK) ta ma vysetrila, urobila mi tehotensky test(za 5 euro) a povedala ze tehotna nie som a dala mi "vyvolavacku" bez vysvetlenia....
o par dni na to som brala ATB, pretoze som mala zapal mocovych ciest a predpisala mi ich moja obvodna lekarka, ked som ju uistila, ze tehotna nie som a vratila som sa naspat do zahranicia kde byvam, ale menzes som stale nedostala tak som si urobila dalsi tehotensky test a zistila som, ze tehotna som, velmi som sa bala, ci ta "vyvolavacka" nemohla uskodit a tiez to ze som brala ATB, ked som bola tehotna( momentalne som v 16tt s dvojickami a chystam sa na 6 tyzdnov na SK a budem potrebovat ist na kontrolu, ale nechcela by som sa uz vratit k tejto lekarke, co mam robit? kedze som citala, ze lekara mozem zmenit len raz za pol roka? za vase odpovede vam dakujem

lienocka2808

clovek, ty si co za cloveka?? ty nechodis k lekarovi alebo co? To akoze poradme si s bylinkami ovocim a zeleninou?? trosku divne na 21storocie??
To akoze filippo nema chodit na gynekologicke prehliadky ked je tehotna?? Prevencia ti nehovori nic??Pripadne keby sa zistila nejaka vyvojova chyba plodu. Podla mna tvoj nazor je hodny tak mozno piataka na ZŠ.

filippo

dakujem vam, za odpovede, uz som si nasla lekara, ktory ma vysetri sukromne, tuna idem na kontrolu presne pred odchodom a na slovensku o mesiac na to, tak dufam, ze bude vsetko ok)))lekara na SK hladam aj pre "pripad potreby"
to ze sa mam stravovat zdravo, viem studovala som vyzivu ludi a tiez som uz 10 rokov takmer vegetarianka, pretoze z masa jem iba ryby a nikdy som nemala problem so zelezom atd....

jajkafr

človek
preštuduj si zákon... tehotná žena musí chodiť do poradne, pretože inak jej nebudú platiť materskú dovolenku alebo také niečo... navyše do poradne chodí tehotná žena aj preto, aby sa predišlo prípadným komplikáciám, ktoré môžu v tehotnosti nastať... ako som ti napísala už v iných témach láskavo neraď ak nevieš...

jajkafr

filippo
ahoj lekára môžeš zmeniť raz za pol roka pretože inak nepreplatí poisťovňa výkony tvojho lekára... ale záleží to od tvojho nového lekára či ťa vezme aj skôr... možno ťa vezme s tým, že mu zaplatíš za vyšetrenie... keďže čakáš bábo určite to nezanedbaj a choď ku gynekológovi aj napriek tomu, žeby si si mala všetko platiť... držím palčeky nech sa ti darí a narodia si ti zdravé a krásne detičky :)

človek

Sama vidíš že lekári ti nepomôžu. Najlepší gynekológ je žiadny. Treba sa zdravo stravovať, okrem mäsa nezabudnúť na čerstvú zeleninu a ovocie. Zeleninový šalát s s domácou najonézou je mňam. Ak si raz za čas pomenieš, môžeš doplniť pár gramov vitamínu C a B-komplex forte. Ak budeš niečo riešiť, určite ti lepšie pomôže internet ako doktor. Tehotenstvo nie je choroba, nepotrebuješ naňho lekára: -odkaz odstránený-