Ahojte mam takyto problem. Mam 24 rokov,ked chcem mat s priatelkou sex,mam problem ten,ze sa mi sice penis postavi,mam aj erekciu,ale ako nahle zasuniem,alebo tesne pred zasunutim, sa hned urobim...tento problem mam uz velmi dlho,aj preto nedokazem mat sex s ochranou,pretoze sa dokazem velmi rychlo vzrusit. Neviem cim to moze byt. Vedeli by ste mi poradit? dakujem
Problem so sexom
ked jej to nevady tak to neries
tvoj problém sa volá predčasná ejakulácia,na túto tému nájdeš spústu príspevkov.
Ja som to riešil castou masturbaciou, ale na stastie mne ked sa to stane, tak možem hned znova pokracovat
nie,nemozem znova,spravim sa,erekcia zoslabne a dobru pol hodinu sa mi nepostavi a problem sa znovu opakuje, existuje vobec na to nejaky liek? alebo je to v psychike?
A ked sa spravíš, tak možes znova?Ak ti ostane stat, tak proste pokracuj.
Mal som aj predtym partnerky a stavalo sa mi to iste,proste to neviem v sebe udrzat,skusal som vsetky mozne finty,napriklad mysliet pri tom akte na nieco ine,no potom mi zoslabne erekcia a nemozem do baby vniknut.
Asi je to tým, že máš málo sexu. Ked sa ti to stane, tak chvilu pockaj a chod na to znova....