žena + žena

Príspevok v téme: žena + žena
werhon

pre mna je zenske telo fascinujuce, kedze svoje poznam, muzske tiez, moje myslienky inklinuju do inych zenskych utrob :D len predstava, ze urobim radost jemnej krasnej zene ma vie velmi vzrusit.minule som bola na zabave a jedna moja kamoska nejak po mne vystartovala, ale asi si moje tuzby necham pre seba, z dovodu straty kamaratstva.. dokelu, kde mozem spoznat osobu ktora to chce ako ja a nepozname sa a je normalna a sympaticka? :D haha :))

werhon

no po zoznamke nemienim absolutne hladat take nieco.. ak to ma prist to pride a nejak sa spontanne zoznamime mozno v rade v obchode :)internet je zradny z dovodu utajenej identity, preto ma to nelaka uberat sa tymto smerom... ale bodaj by som na nu nadabila, joj ! :)

werhon

neviem preco by som mala klamat ze som nejaky chlap katkaag :) pisem co si myslim, co citim.. je to mozno zo strachu, pretoze som zazila nemile chvile a zdaju sa mi zeny menej inklinujuce k zraneniu citou.. ja nemam vycitky a ani ona by nemala mat.. moja naj kamoska to odmieta a vravi ze sa jej to nepaci ale uplne klame, asi ma nejaky blok, citim to.. a kebyze niesom tak emotivny clovek urcite by som si to rozdala aj do trojky, lenze na to nemam guraz.. cloveka musim lubit aby som bola sama sebou... a dievca ma sexualne pritahuje, a niesu tam ziadne citove vazby.. s chlapmi takyto druh nezazivam, alespon sa tomu branim.. a BIBBA a ty si odkial? ;))