kvapocky lasky

Leonarda 22

akurat idem tien napisat aby si bol rad ze ich nevidis... ale podla mna ich tiez mas.Mne je to teda dost neprijemne ked sa s priatelom hrame a ma tam tie kvapky ... radsej by som ich nevidela ani ja :D ale tak je to asi normalne

,,,,,,,,,,,,

buď rád, lebo ženy to pri orálnom sexe nemajú radi. Mne je z toho na zvracanie. A mala som partnera ako ty a tam som orálny sex zbožňovala.

kvietok23

Len nestresuj. Pocas sexu ti urcite nejake tie kvapocky vyjdu a ani o tom nevies...Muzi to niekedy necitia :) Ale to este neznamena, ze tie kvapocky lasky nevylucujes:)

Andrej12

no na to ti ti newem odpovedat ale viem ze som ich este newidel no pocas sexu mavam pocit ze nieco vyde sem tam a jedna otazka keby naozaj niesu moze sa to blizit k neplodnosti ?

kvietok23

A ako vlastne vies, ze ich nemas? Ved predsa pocas sexu ked si v partnerke, tak nevidis, ci z teba nahodou nejake kvapky nevysli...

niekto

ulohou predejakulacnej tekutiny (kvapiek lasky) je neutralizovat mocovu trubicu a vytvorit spermiam podmienky v ktorych dokazu prezit
je to otazka vzrusenia cim si vzrusenejsi tym viac sa tvori

predejakulacna tekutina sa tvori v prostate a v prilahlych zlazach ak ak sa ti netvori moze to byt naznak nejakeho problemu to by ti ale vedel povedat asi iba urolog

mate59

oni majú upraviť pH hodnotu v močovej trubici a uľahčiť výron spermíí.Ak ich nemáš,nepokladal by som to za problém.