takzvane kvapocky lasky ja nemavam ani som nigdy nemal je to nejaky problem je to normalne vy mate dakujem vopred za odpovede
kvapocky lasky
si malo nadrzany ja ich mavam neustale
Leonarda 22:
Aky problem s kvapkami pri hrani ? Vycuckat do suchucka a je to... :) Naaadhera :)
akurat idem tien napisat aby si bol rad ze ich nevidis... ale podla mna ich tiez mas.Mne je to teda dost neprijemne ked sa s priatelom hrame a ma tam tie kvapky ... radsej by som ich nevidela ani ja :D ale tak je to asi normalne
buď rád, lebo ženy to pri orálnom sexe nemajú radi. Mne je z toho na zvracanie. A mala som partnera ako ty a tam som orálny sex zbožňovala.
Len nestresuj. Pocas sexu ti urcite nejake tie kvapocky vyjdu a ani o tom nevies...Muzi to niekedy necitia :) Ale to este neznamena, ze tie kvapocky lasky nevylucujes:)
no na to ti ti newem odpovedat ale viem ze som ich este newidel no pocas sexu mavam pocit ze nieco vyde sem tam a jedna otazka keby naozaj niesu moze sa to blizit k neplodnosti ?
A ako vlastne vies, ze ich nemas? Ved predsa pocas sexu ked si v partnerke, tak nevidis, ci z teba nahodou nejake kvapky nevysli...
ulohou predejakulacnej tekutiny (kvapiek lasky) je neutralizovat mocovu trubicu a vytvorit spermiam podmienky v ktorych dokazu prezit
je to otazka vzrusenia cim si vzrusenejsi tym viac sa tvori
predejakulacna tekutina sa tvori v prostate a v prilahlych zlazach ak ak sa ti netvori moze to byt naznak nejakeho problemu to by ti ale vedel povedat asi iba urolog
oni majú upraviť pH hodnotu v močovej trubici a uľahčiť výron spermíí.Ak ich nemáš,nepokladal by som to za problém.
teda pol hodinovu myslim ako predohru lebo som to zle napisal sryy