Stitna zlaza - znizena funkcia

Príspevok v téme: Stitna zlaza - znizena funkcia
jaja:)

chcem vediet ci sa da vyliecit znizena funkcia stitnej zlazy(mam 16)
nechcem brat lieky do konca zivota to si radsej necham vypadat vlasy
zistili mi zatial len krvnymi testami znizenu funkciu...
som zvedava na spravu od gastrologa a endokrinologa
bojim sa ze liecbou velmi priberiem atd.

este poznamka: mam velmi male prsia...moze to suvisiet so zlou funkciou stitnej zlazy ?

no clovek to si ma potesil lebo ja proti chripke zaoockovana som a vakciny berem od alergologa lebo som alergicka na ambroziu a ine travy

uz do seba nedam zaidnu tabletku ekd nebudem musiet...

človek

jaja: Neviem čo obsahujú vakcíny proti alergii. Ale už z toho názvu "vakcína" ma zamrazilo. Do vakcín proti chrípke sa dávajú silné jedy: metylortut, hliník, fenyl... Do nových vakcín nanocastice. Asi si pocula ze ti co sa dali zaockovat proti "chripke" boli potom velmi chori.

človek : ty myslis ze to je z tych vakcin ?
ale ja tie vakciny len tak vysadit nemozem:(
to by som sa musela poradit s alergologom asi...najprv ta endokrinologia a potom sa uvidi...
vitamin C ? to som nemyslela ze sa da nato dat taka alternativna liecba...
ja osobne nenavidim lieky a stale hladam alternativu...
vravim si ze leiky viac skodia ako pomahaju
zuzanama: ja som naopak chuda no chuda tak primerane...

zuzanama

Ja neviem, ale co ja poznam ludi so znizenou funkciou stitnej zlazy, tak prave ze oni priberaju, kym im tu poruchu stitnej zlazy nezistia. Ty myslis, ze priberaju z tych liekov? Este raz si to zvaz, predsa nemozes len tak nebrat lieky, ak ti ich predpisu. Mozno by si este mohla skusit aj nejaku alternativnu liecbu, no urcite neriskuj vypadanie vlasov, stretavam sa s tym denne, ver mi tie zeny, co ich to postihlo su z toho velmi nestastne, tie vlasy uz znovu nenarastu a vyzera to skaredo, maju ich vacsinou vypadane tam, kde to najviac vidno, na vrchu hlavy, neprajem ti to.

človek

Prestan brat liekdy a vakciny od lekara. Skodia ti, potlacaju imunitu. Ty ju potrebujes naopak posilnit. Skus toto: Na alergiu staci brat vitamin C, 2-3 gramy raz za 3 dni. A este jeden liek, ale musim sa pozriet aky. C-cko je kysle, ber ho spolu so sodou bikarbonou bezhliniku, soda ho zneutralizuje. Ber to v case ked nejes.

Na herpes, opar je dobry B-komplex forte.

Zaujima ma ci mas amalgamove plomby. To su take sive az strieborne vyplne zubov od zubarky. Ak ano, napis sem mail.

beriem vakciny od alergologa ...moze to byt tym ???

malama: ja sice mam male prsia ale bribrat nechcem to je v tom :(

a musi to byt hned vazne ? nemoze to byt len napr tymi vakcinami ?
alebo tou imunitou ? mala som strasne nizku imunitu pred rokom priblizne som mala pasovy opar co dostavaju vazne len ludia s velmi znizenou imunitou

a dalsie priznaky hm ?
dost nepravidelne sa stravujem, mam nedostatok vapnika, vypadavaju mi vlasy, stiepia nechty, mala som problem s nafukovanim,
pred rokom som brala HAK koli akne
mala som enpravidelna menstuaciu po HAK sa ustalilo po vysadeni sa to vratilo naspat

moze to mas suvis s tou stitnou ?

malama

Neboj sa, moja dcéra má také isté problémy.Začala chudnúť, triaslo ju,prsia
skoro žiadne. Keď to nebolo ďaleko k odpadnutiu, išla k lekárovi, ten jej odobral krv a zistil- štítna žľaza.Išla k odborníkovi,ten nevylučoval jódovú terapiu, operáciu. Ale najprv začal liečbu tabletkami.A zabrali. Teraz je už v poriadku,ale lieky bude brať ešte aspoň
dva roky. Pribrala všade aj v prsiach.
Neboj sa bude to dobré.

človek

Dovody mozu byt rozne. Popis ake este zdravotne problemy mas. Chyba moze byt v nedostatocnej vyzive, chyba jod. Alebo mas v tele nejake jedy, amalgam, vakciny, antibiotika, lieky znizujuce imunitu... Stitn azlaza je riadena tusim hypotalamom, takze chyba moze byt aj tam.