Ahojte, pichal si niekto z vás fraxiparín do brucha? Ja som vybrala 30 injekcií a teraz po 3 dňoch som si nahmatala na bruchu pod kožou akúsi hrčku. Dosť som mala podliatiny počas pichania, nemôže ísť o nejaký hematóm? Nestalo sa aj vám niečo podobné? Budem vďačná za každý príspevok.
Hrčka po Fraxiparine
ja som si tiez pichal fraxiparine a zostal som tiez prekvapeny hrckami po inekciach, uz som sa zlakol ze tam mam podkozny tuk...
V pribalobom letaku pisu, ze ako vedlajsi priznak sa moze objavit aj uzliny, ktore spontanne zmiznu:
Ja si ale picham bezny Fraxiparin (nie forte) a tam pisu, medzi vedlajsimi priznakmi aj zriedkave usadenie mineralov v mieste vpichu ci tak nejako...
Vzhladom k casu diskusie predpokladam (a dufam), ze uz ziadne hrce nemas. A ak hej, zajdi k lekarovi. ;-)
ahojky aj ja som pichala fraxiparin otcovi, mal tiez hrcove brucho, sem tam sa mi podarila aj poriadna podliatina :)
neboj je to ok
casom sa to vstrebe, neboj sa nic.
Fabi, veľmi pekne ti ďakujem, že si mi napísala, nevieš si predstaviť, ako sa mi uľavilo. Už som si začala namýšľať ....
ja som si pichala asi 2 mesiace a mala som same hrce na bruchu a modriny.Vsetko to zmizlo.