Vzdy to tak bolo, odkedy sme spolu zacali zit. Ja to potrebujem denne, on tak raz za tyzden. Ale keby to nebolo mesiac, nicby si z toho nerobil. Spontanny sex pocas dna nehrozi. Vzdy ma odmietne. Milenku nema. Casto sa kvoli tomu nerozpravame, lebo mna to uraza a hneva. Vecne len snivam o sexe. Sme ako najlepsi kamarati, vo vsetkych oblastiach vztahu si rozumieme, len v sexe nie. Nema ziadne zdravotne problemy. Skusila som ho tri vikendy po sebe odmietat - nakoniec som neodolala a zase to bolo rano za zatiahnutymi zavesmi na 5 minut. A zistila som, ze si to ani nerobi, mal v sebe "plny zasobnik". Takto zijem uz roky - stale nadrzana, tuziaca, plna predstav, o ktorych samozrejme vie a aj tak nic. On sa radsej ide so mnou prejst alebo si so mnou rad pokeca a urobi mi vsetko, co mi na ociach vidi, len preboha od neho nemozem ziadat styk. Neurobi mi to ani rukou, pusou uz dobre tri mesiace nic. Aj som sla na dovolenku bez neho, ked som sa po par tyzdnoch vratila, nevrhol sa na mna. Odist od neho nemozem, som nezamestnana. Pracu si vsak sazmorejme hladam. Ako sa nezblaznit?
Manzel nepotrebuje sex
a ukadnuta som mu neni..a ani on mne nie je? Pre co by sme si aj mali byt ukradnuti? My sa lubime ale v sexe to fakt viazne. SPlnil by mi vsetko mozne, zniesol modre z neba..ale sexproste nie. NEjde to, neciti to tak. A ja toiste vsetko by som mu dala, cely zivot keby nam to klapalo aj v tomto smere.
lekno. dakujem, uplne si to vystihla. MOja komunikacia s nim nie je o nakricani na neho, alebo o vycitkach. Snazim sa to s nim riesit ci najcitlivejsie, snazim sa na neho netlacit, snazim sa to robit tak, ze on ma pocit ze je vsetko ok aby nebol pri tom v strese. Snazim sa aby sa citil dobre a prijemne. Ale ako lekno. spomenula, je to zacarovany kruh, a mne uz pomaly dochadza trpelivost, dochadza mi sebavedomie.. Citim sa milovana ale nelovena a zabudnuta a taka..taka unudana. niekedy som nakupovala spodne pradlo nech som sexy, cakala som co bude ked pride z rpoboty..ale ked sa vratim ja ci sa po mne vrhne..ci mi pride nadrzany do sprchy.Ale viem ze nic z toho sa nestane.
Nechcem sa s nim rozist lebo ho strasne moc lubim (asi preto som ho doteraz nepodviedla nie?) moc mi na nom zalezi a nechcem ho podvadzat ale co mam robit?? Ked on mi to nevie dat? A ja to potrebujem. Fakt to uz potrebujem!:(
kvietok a ako to ma zlazla riesit? ked sa on odmieta o tom rozpravat?
niekto, myslis ze to neskusala normalnym rozhovorom? podla mna to skusala vsetkymi sposobmi:milo, naznakmi, navrhmi, neskor mozno aj vycitka ked ostatne nezaberalo a nakoniec plac. Ja to poznam, proste taky chlap nema zaujem ani o normalny rozhovor na tu temu. vecer v posteli sa pritulis a milo naznacis zaujem o sex, on nic, tak sa priamo spytas ci nema chut, povie ze nie, spytas sa prec, neprijemne odvrkne atd. . zacarovany kruh, prbolem v komunikacii je vacsinou na uzskej strane.
ono dost zalezi aj na tom ze ako ta "komunkacia" prebieha pokial nanho vyletis a skonci to hadkou je to uplne zbytocne ja hovorim o normalnom dospelom rozhovore ked mu to je aj potom jedno treba riesit to ze preco mu to je jedno
vacsina vstahov konci prave na nedostatku komunikacie vobec to nemusi byt tak ze mu je ukradnute ako sa citis a co potrebujes moze to byt trauma z detstva zdravotne problemy a milion dalsich veci o ktorych ma problem sa rozpravat
ak to je tak ze si mu ukradnuta naco je este s tebou naco si ty snim ? => dalsia dobra tema na dospeli rozhovor ( nie na hadnku ;-) )
Mila zlazla. Je ubohe riesit problemy vo vztahu milencom. Pokial este nie ste manzelia a vztah s tvojim priatelom ti nevyhovuje, tak ho nechaj a najdi si ineho partnera. Stale je to lepsie, ako toho druheho klamat...
A v komunikacii nie je proste problem ludia, oni to nechcu riesit, im to takto vyhovuje. Takto su asi stastni. Maju ine potreby. A nesazia sa prisposobit. Este sa citia urazeni a opovrhuju nami, ze to chceme.
Milucsa, ahoj.. Neuveris ale ja mam skoro taky isty problem. S s priatelom skoro 3 roky, nas sex je uplne o nicom. Ja to potrebujem kazdy den a jemu to staci raz za mesiac a a ni to nie. Ja stale prosikam a navrhujem, riesim, kupujem pradlo, sviecky, vana, vecera. Nic..ako keby to s nim ani nepohlo. Pritom viem, ze ho vzrusujem, ze ked ma chut hned sa mu postavi, aj ked ho hladakam a dotykam sa ho tak sa mu postavi. Ale aby sa vtej chvili od vzruaenia ztrhol pomiloval ma, tak to nehrozi. SOm nestastna a hlavne mlada a taketo manzelstvo ja urcite nechcem. je tu moznost milenca a asi to aj vyuzijem.
Inak mate spolu deti?
spytaj sa manzela, ze co mas ty robit s tym, ked ten sex potrebujes... Nech ti nieco poradi. Ak jemu na tebe zalezi, tak hadam sa spamata. Ale ja viem o com asi hovoris. Ja som mala priatela, s ktorym som chodila 4 roky, a 1,5 sme nemali sex, jemu to nechybalo. A ja som pri nom zostarla o par rokov. Rozisla som sa s nim, to nebolo pre mna. Nicilo ma, vnutorne zozieralo, takto sa neda zit, ked to nemas opatovane. Bude sa to hladat inde, ved sa to aj hovori, co nemas doma, to mas vonku. A manzel ti v tom nepomaha. Bud sa spamata, alebo ty nejako zakrocis a urobis razne kroky.
Milusca, ale ten tibikeho napad by mozno nebol zly. Mohla by si zajst do nejakeho sexshopu a opytat sa na nejake afrodiziaka, ktore by si mu potom pridala do jedla, popripade nejake esencie, ktore zvysia jeho libido...