Vzdy to tak bolo, odkedy sme spolu zacali zit. Ja to potrebujem denne, on tak raz za tyzden. Ale keby to nebolo mesiac, nicby si z toho nerobil. Spontanny sex pocas dna nehrozi. Vzdy ma odmietne. Milenku nema. Casto sa kvoli tomu nerozpravame, lebo mna to uraza a hneva. Vecne len snivam o sexe. Sme ako najlepsi kamarati, vo vsetkych oblastiach vztahu si rozumieme, len v sexe nie. Nema ziadne zdravotne problemy. Skusila som ho tri vikendy po sebe odmietat - nakoniec som neodolala a zase to bolo rano za zatiahnutymi zavesmi na 5 minut. A zistila som, ze si to ani nerobi, mal v sebe "plny zasobnik". Takto zijem uz roky - stale nadrzana, tuziaca, plna predstav, o ktorych samozrejme vie a aj tak nic. On sa radsej ide so mnou prejst alebo si so mnou rad pokeca a urobi mi vsetko, co mi na ociach vidi, len preboha od neho nemozem ziadat styk. Neurobi mi to ani rukou, pusou uz dobre tri mesiace nic. Aj som sla na dovolenku bez neho, ked som sa po par tyzdnoch vratila, nevrhol sa na mna. Odist od neho nemozem, som nezamestnana. Pracu si vsak sazmorejme hladam. Ako sa nezblaznit?
Manzel nepotrebuje sex
no baby, ja mam presne opacny problem. vobec nemam chut na sex. a frigidnu zo mna spravila urcite ta hnusna antikoncepcia :-( ma s tym niekto skusenost??
Baby keby ste si chceli o tom niekedy pokecat..lebo ja to niekedy potrebujem..tak..
zlazla@ymail.com
milusca, zachytila som sa o tvoju otazku "ako sa nezblaznit ? " a odpovedala som ti. Svoju radu.
Chapem, ze autoerotika nie je 100%nahrazka. Co nechapem je, ze preco si kvoli tomu kazis vztah - pricom si vibrator ani NEVYSKUSALA. Co ak prides na to, ze je to super a manzelova nizka aktivita ti uz nebude vadit? Treba skusit. Mnoho dievcat vie, o com hovorim.
Smrtelne vazne: Dovod, preco od neho "nemozes" odist (tj. "som nezametnana") mi pripada ..ehmmm - divny. Bilancuj. Ak ti nesulad vo vasom sexualnom apetite vadi natolko, ze sa to prenasa do dalsieho zivota a je pre teba neznesitelny, rozved sa. Co chces pocut? Kazdy sme iny. Zasa budem subjektivna: Podla mna by to bola skoda. Nikdy by som neopustila fasa chlapa, ktory by bol ku mne nezny, zaujimal by sa o mna, o moje problemiky .. proste: bol by mi plnohodnotnou partnerskou oporou. Ty sa musis rozhodnut sama za seba. Teda, ak nemate deti. To by bolo predsa len ine kafe.
No ja to iste vcera.. on pustil telku, ja som sa otocila na druhu stranu..nech vidi ze telka ma absolutne ale absolutne nezaujima. a On zasa nic..zas som len po 10minutach pocula spokojne chrapanie. Ani ho to len nenapadne. Ja som uz v tom stadiu ze ani holit sa mi nechce, nic sa mi nechce ked viem, ze nic nebude. Inak ja mam 24 a on ma 30 rokov.. Je to moj 10muz. So vsetkymi som mala super sex, priam uzasny a myslela som si,ze ja so sexom URCITE v zivote problemy mat nebudem. Ze ja to urcite vyriesim, svadzanim hahah hahhaha. Teraz sa uz len smejem
hej, to milujem, ked si on pokojne odfukuje a ja lezim vedla a ide ma rozhodit od nervov.
zlazla, ja som v nedelu isla spat o jednej rano. Aj ma volal do postele, ale ked som nadrzana, netuzim lezat vedla spokojne chrapajuceho muza, joj, ako ma vie nastvat! Radsej som sliepnala pri pocitaci. To by ho fakt zabilo sa so mnou vyspat, ked vie, ze som potom cela stastna a ziarim a mame bajecnu pohodicku?
Neviem ti poradit, je to blbe, ked uz spolu zijete, keby sme spolu chodili a zistila by som, ze sex nevyhladava, rozisla by som sa s nim. My sme ale spolu zacali byvat po kratkom case a bola som zamilovana po usi, ako aj stale som a potom clovek nerozmysla triezvo. Uz sa ti nechce odchadzat. Ja som k nemu velmi psychicky priputana, takze ma caka skvely zivot bez sexu alebo s milencom. Smutne.
Hm, nemas co zavidiet. Naozaj nerozumies tomu, ze autoerotika sa nevyrovna sexualnemu styku s muzom? Cim castejsie sa robim sama, tym viac to chcem, clovek sice zazije orgazmus, ale nie je to take vzruso ako s chlapom.
Jasne, je nezny - objime, pobozka, pohladi, polutuje, stara sa o mna. Ale co z toho, ked ja v tej chvili tuzim po tom, aby ma oprel o stenu a dal mi to trebars zozadu? Potrebujem nejaku akciu. Nie otca.
a vy to neviete pochopit? Ze scney a plac nasleduju potom ako je zena odmietana. Ze vam to pride luto, ked vas vlastny chlap nechce a vy po tom tuzite? Uz milion noci som preplakala do vankusa, a ani o tom nevie. lebo milion noci som cakala, ze mozno dnes bude mat tu chut...
Miluca, tak ako z toho zacarovaneho kruhu von?
A vibrator nepomaha..mam ho a nebavi ma to. Je to pre mna ako nieco, ked vy sa sami steklite a nic vam to nerobi ale ked vas postekli niekto iny tak sa idete zblaznit.:))
milusca, zamdlievam od zavisti. Ale ked sa vies urobit sama, preco otravujes manzela?
Teraz vazne: ten vibrator bol jednoducho omyl. To keby uvidel moj chlap, asi by tiez zneistel :-)
Objednaj si normalny, ziadne vystrelky, alebo ak to nemas daleko, skoc (s kamaratkou) do sexshopu v blizom zahranici. Je to lepsie, nez si kazit inak dobre manzelstvo.
Mam otazku: je na teba nezny? Hladi ta ? Natrie ta po kupeli ? Prituli ta, ked vidi, ze riesis nieco velmi smutne ?
No ved, stokrat som analyzovala jeho dobre a zle stranky, ved nie som tutmak. Ale ked ma odmietne, ukrutne ma to vytoci a vsetky analyzy sa mozu skryt. Ked ma niekto chut na sex denne a niekto raz tyzdenne, popripade este menej, je to koniec. Hlavne, ked to nechce riesit aspon rukou. Neviem, co budem robit, ale nechcem sa jedneho dna zobudit ako 40 rocna a potom sa rozvadzat, na stare kolena.