Nenapíšem sem nič konkrétne, pretože každý určite vie, o čo sa jedná. Čítala som si tu neskutočne veľa príspevkou, ale nič nové som sa zatiaľ nedočítala. Ak má niekto niaky extra-nadčasový nápad, ktorý som ešte nečítala, nepočula a neskúsila - PÍŠTE!
Mykoza-vyskúšala som už všetko
...predpokladam,ze vies co je MYKOZA,ale dala som tu jednu stranku aj tak,nechcem robit ziadnu reklama na doplnok,len aby si si pozorne precitala, co sposobuje MYKOZU...a potom sa podla toho zariadit...
www.wobenzym.sk
inak aj BION3 je velmi dobra na taketo ochorenie,skus aj PSYLLIUM PLUS...
necitala som prispevky,tak mozno ti uz toto niekto poradil...
caj z praslicky a zihlavi pomaha...
Mycomax som mesiac užívala, niekoľko krát to tak bolo.. Nepomohlo..
Vložky Vinalite mám, tiež nič..
pre akinom007: všetko dodržiavam a budem sa opakovať- partnera nemám!
a este jedna dolezita vec POSALT PARTNERA UROLOGOVI NA VYSETRENIE!!! a preliecit aj jeho.
1. Neuzivat Hak
2. Pri kazodmm probleme s mykozou ist ku gynekologovi, nie nasadzovat si akdejake volnopredajne lieky!
3. Ziadat od gyn. nielen bezne vysetrenie rukou(mnohy doktory tak robia) ale ja KULTIVACIU-VYTER a na zakladae vysledky nasadit cipky/lieky/maste
4. Vzdy po dobrati cipkov ist an kontrolnu kultivaciu ci je vsetko ok
5.Umyvat sa bud cistou vodou alebo nejakym intymnym gelom z lekarne
7. Ak sa holis pouzivat jednu ziletku len na intimen oblasti, nie ze si oholit nohy a potom este intimne oblasti
8. Pouzivat bavlnene spodne pradlo, co najmenej tangace
9.Obmediz v strave sladkosti a biele pecivo, dlhodobo, nemsusi uplen vysadit staci obmedzit(mam odskusane)
10. Na kupalisku s avzdy prezliekat do suchych plaviek a po navsteve kupaliska nie je od vcei dat si aj nejaky cipok na obnovu vag.flory
11. Obmedzovat pouzivanie tamponov, vlozky len neparfemovane
12. Pouzivat uterak specialne urceny len na intimne oblasti, prat ho na 90st.
13.Nepouzivat na spodne pradlo avivaz
14. DOBRE JE AJ VZDY UPROSTED CYKLU A PO MENSTRUACII DAVAT PREVENTVINE _ CIPKY FLORAGYNU pripadne nieco ine n aobnovenie vag.flory.
a mnohe ine...
ja som tiez vegetarian, a uz s tym nemam problem...problemomm moze byt aj zle zlozena strava a nezalezi na tom, ci jes alebo nejes maso....vela ovocia a zeleniny / suroveho/ , malo sajrajtov....ale u kazdeho inak....
mozno neporadim ale mam skusenost ze ked som bola 2 roky vegetarianka trpela som mykozou, myslim ze nedostatok zivin a anemiam su pricinou...momentalen vegetarianka nie som zacala som jest maso a mykozou netrpim
Ahojte zeny,
ja som mala rovnake problemy niekolko rokov. Dodrziavala som vsetky mozne rady,dietu,lieky,... nic mi nezabralo. Ale niektore rady su naozaj uzitocne a pri prevencii a liecbe nevyhnutne.
Nepouzivajte hlavne intimky kazdy den. Telo musi dychat. Kazdy den na ranajky si dajte aspon 1dc zakysanky/acidka - neochutene!!! Vyhybajte sa cukru. Ale samozrejme sa neda uplne. A ja si kazde rano dam od Bio-Fem Acti gel. A mozem povedat, ze mam pokoj.
Dufam, ze Vam to pomoze tiez, vela stastia.
PS: Hlavne si nedavajte stale nej.capiky a podobne antimykotika, lebo tie potvory si najdu na to svoju obranu.
Skus vložky Winalite - zadaj do googlu... aj ked je to momentálne forma, ako si zarobiť, ja v tom nerobím - je to niečo ako multilevel... ale tie vložky su super ! funguju.. v kufriku mas denne nocny intimky a druhy kufrik mas len s intimkami..jeden stoji 90€ ale vydrzia ti tie vložky na rok ! ucinkuje to na principe anionov... prečitaj si o tom niečo viac.. bodaj by to pomohlo ! MYKOZA je svina :(