Niekde sa pise, ze najviac nervovzych zakonceni je pri vchode do posvy, ze hlboko to ani nema vyznam, skor to vraj vacsinu zien boli. U nas napr. niektore polohy, kde je hlboke vniknutie, musim ist opatrne, lebo partnerku to zaboli. Keby som mal mensi ud, alebo ona vacsiu vaginu, tak by bolo mozne v tejto polohe aj "zurive busenie" ala zajac :)
Preto rozmyslam, ci nerobit radsej kratsie pohyby viac pri vchode, mozno este kruzive...
Andrej12:
mne sa nejedna o polohy, poznam X poloh. Ani o predohru, ci stimulacie. Dokazem partnerku uspokojit tak rucnou pracou, ze poslednou dobou je to, ako keby som otvoril vodovodny kohutik :) Ide mi vsak o to, ze to co clovek moze urobit s ustami, ci rukami, nemoze urobit s penisom. Preto sa mi jedna o to, ake sposoby sa pacia zenam v styku /nie polohy, ani predohra, ale cisty vpich/.
Ked ideme do detailu, tak poloha sem, poloha tam, existuje iba par zakladnych a ostatne na ne nadvazuju. Rozdiel je iba v tom, aka je hlbka prieniku a rychlost vpichu, intenzita, uhol... Pri niektorych polohach moze ist naviac este o drazdenie klitorisu, inde o bod G. Alebo doplnenie rucnou stimulaciou.
Avsak samotny "vpich" sa vsade popisuje velmi mizerne. Vacsinou je to iba o polohach. Na "vpichu" vsak zalezi a to poriadne.
V Azii vraj niektore zeny ovladaju niektore druhy umenia, tusim nejake tantricke, kde bez sexu, len spojenim vaginy a penisu, dokazu stahmi posvy privodit muzovi orgazmus... Mna by zaujimal postup opacny - ako co najefektivnejsie zintenzivnit zene pocity...
Je pravda, ze ked sa to dobre vydrazdi pri predohre, tak to ide skoro samo :) Zlozitejsie je vsak, ze zeny potrebuju viac vzrusenia, dlhsiu predohru a preto vacsine rychlovka nic neda. Ono sa da milovat aj hodiny velmi kvalitne, ale dobre by bolo rozpalit partnerku uz aj pri rychlovke, aby z toho nieco malo. Preto sa pokusam analyzovat vpich do detailov... :)