mám problém, na tvári sa mi robia také malilinké bradavičky, kožné mi to odstraňovali aj dusíkom aj takým prístrojom a nič, je to vírusové tak sa mi to stále tvorí. Stretli ste sa s tým? Neviete mi nejak poradiť??
bradavičky na tvári
miriam1.... ako to mam uzivat? raz tyzdenne? ci ako?
sandra.. ja to mam tiez ale na hornej pere...samozrejme na koznom dusik atd. ale nik nic.... hned zajtra skocim do lekarne a skusim tie homeopatika... potom sa ozvem ako som dopadol
nikto nič??
nikto viac sa s tým už nestretol?? Ja som s toho už zúfalá :(
ahoj, ja som to mala tiez.viac x som bola v ba v jednom laserovom centre, kde mi to vypalovali laserom. nepomohlo mi to.az raz som bola na lyzovacke, a same od seba mi to zmizlo.mraz mi to vystipal. a to mi povedal lekar ze od mrazu to mizne;]
Tie homeopatiká sa dajú volne kúpiť v lekárni, držím palce...
dík za radu .. tie lieky sú voľne predajné v lekárni??
Sandra ahoj, ja som sa s týmto Tvojím problémom stretala. Riešila som to ohladom svojich detí. Nič nám nepomohlo, ani dusík, ani iné mechanické finty. Až homeopatiká, kt. nám predpísala istá kožná lekárka. Ide v podstate o virus. Homeopatiká sú dvoje a volájú sa: Thuja a Dulcamara. Zožeň si šaržu s označením CH6. Sú to glôčky v tube, vypadajú ako antiperle. Užívajú sa 5 gulôčok vycmúlať pod jazykom a po chvíli 5 gulôček z druhého balenia. Užíva sa to na jar,ak sa dobre pamätám cca 4týždne. Je dobré sa každoročne takto preliečiť. Neublíži Ti to a nezlakni sa, reakcia býva niekedy búrlivá, ten virus sa z teba musí dostať von, pôjde cez kožu a budeš vyhádzaná ako pri slabých kiahniach. Neboj sa, bradavičky sa Ti potom stratia sami, neodstráňuj ich mechanicky. Popr. sa v lekárni opýtaj na užívanie, nepamätám sa presne, ako dlho to deti užívali. Myslím si, že sme vždy kupovali po dve balenia z každého lieku a to celé využívanie tvorilo tú kúru.