Viem, že ma za moju otázku budete asi chcieť ukameňovať, ale aj tak sa spýtam...
Je možné otehotnieť, ak sme použili kondóm, ktorý ani nepraskol, ani sa nezvliekol?
možnosť otehotnieť
...ano, ano, moze na teba zostupit duch svaty...
jako chces otehotniet cez kondom ktory ani nepraskol
si padnuta na hlavu?
tu davate primitivne temy ci ste tehotne aj ked s kondomom ktory ani nepraskol
nemáš náhodou to "šestonedelie " ?
Mam problem minuly tyzden v utorok som dostala menzes a este stale mi neskoncil...som po porode ale predtym ked som to dostal tak mi za 4 az 5 dni skoncily...neviem ci mam ist s tym doktorke alebo dockat kym prirodzene skoncia a az potom...???
samozrejme ze ano moze mat kondom a ty uzivat antikoncepciu moze sa urobit dokonca aj mimo a aj tak mozes ostat tehotna ale sanca je dost mala
ano je napriklad ak bol kondom mechanicky poskodeny ci uz pri vyrobe , transporte alebo skladovani ( napr pokrceny obal , mala dierka v obale cez ktoru moze mali kusok kondomu vyschnut => vznika mala dierka)
pri barierovych antikoncepcnych metodach vseobecne plati ze ak je mozne ze sa spermie dostanu k vajicku je riziko otehotnenia .
pearlov index ( pravdepodobnost otehotnenia za rok ) je 2 - 15% to znamena ze ak sa bude 100 parov chranit uplne podla navodu budu 2 zeny koncom roka tehotne ( pri hormonalnej antikoncepicii je to 1-3/1000 ,pri pharmatexe 7/1000)
nie, ako by sa aj mohlo?