Ahojte, rada by som vyskusala cvicenie v tzv. "vakuu, reps podtlaku", kde sa v stroji chodi po beziacom pase, trva to 30 min. nema niekto s podobnym cvicenim skusenosti, ak ano ako dlho ste chodili cvicit a kolko cm vam asi ubudlo? rada by som to vyskusala a podporila tym chudnutie :) ... vdaka za info
cvicenie - vacushape, vacuwell?
ahoj, ja som na to chodila minuly rok, ale nakolko to nie je priamo v meste, kde zijem a nemala som cas len na to, tak mi to vyslo tak max 3x za tyzden a to je malo. Malo by sa chodit co najviac do tyzdna, aspon 5x po tej pol hodke, ako sa tam cvici. Takze na mne nejaka zmena nebola.. ale stretla som tam raz kocku a ta hovorila, ze tam je 11.krat a ze jej zmizla celula a aj schudla, ze to citi na gatiach.. No ale 11x a len nebadatelny malicky vysledok.. neviem, pride mi to dost drahe. Ak to mas aspon priamo \"pod nosom\" tak ok, ale mne sa dochadzat nechcelo. Ja som zacala potom radsej doma aktivnejsie cvicit na elyp.trenazeri a po 2 tyzdnoch aktivneho cvicenia sa mi celula stratila, takze este skor, ako tam. Ale zasa na kazdeho zabera nieco ine, Tebe to prave pomoct moze. Ja som mala vzdy taky fajny pocit po tom, pocas cvicenia taky zvlastny pocit, ked som citila ten podtlak :)) len keby to take drahe nebolo :(
nikto ????