ahojte, prosím, napíšte mi všetky, ktoré ste absolvovali trojmesačnú liečbu v Pezinku, aké to tam je, či vám to pomohlo, čo ste tam robili a proste toľko info, koľko sa len dá. lekárka ma tam posiela. som z toho úplne na dne. mám strach. mám už dosť rokov na to, že mám na tak dlhú dobu vypadnúť. hanbím sa ako pes. do kelu, je mi totálne do plaču. bojím sa, že to inak neskončí, ale keď ja neviem. ja neviem čo mám robiť ;((( píšte. prosím, prosím, prosím, píšte ;(((
Pezinok
mam 20 a bojujem s tym 3 roky. a ty? som z bb
zatial nie ... kolko mas rokov a ako dlho s tym bojujes ??? preco si sa rozhodla ist na liecenie ? odkial si ?
?ja tiez sa chystas na liecenie?
ja bulimiu, mam 23 ... neviem ako prestat. som zufala.
Alenuska kolko mas rokov? A ty, "nestatna"? Baby a aky druh ppp mate? ja bulimiu. vahu mam v norme
Ahojte, dievcata. Je tu niektora ktora sa chysta cez leto do pezinka na liecenie? Mam bulimiu a sama sa z toho neviem dostat.
Ahoj nešťastná. to sme dve....ja tiez budem musiet absolvovat pobyt nastupujem po statniciach zatial som prepustena z nemocnice doma na vlastnu zodpovednost a po dohode s psychiatrickou ale viem ze potrebujem pomoc priberam no nemozem povedat ze to prestalo....bohuzial zopakovalo sa to sice nie uz tak ako predtym ale nemozem povedat ze sa to nestalo hrozila mi uz smrt. Viem ze to uz je vazne a ze sa naozaj zahravam so zivotom no je to silnejsie ako ja...kedy nastupujes do pezinka ja bud v polke jula alebo v auguste v zavislosti od statnic...mozno sa tam vidime
alexandra.a ďakujem veľmi za reakciu. desí ma tá dlhá doba, cudzie prostredie a viem, že to vyznie blbo, ale faktom je, že ma desí aj to priberanie, jedenie a vlastne všetko. pocit, že niečo stratím, že to nebudem ja. už som sa začala snažiť a aj priberám, ale už teraz mi je toto telo cudzie. ach, ako len potlačiť ten sprostý pocit :(
a koľko mesiacov presne si tam bola?
Hlavne sa nemas zaco hanbit..to len na uvod,...
ja som tam bola..cca pred dvoma rokmi..:))je to tam v pohode,noazaj,sestricky v pohode,lekarka v pohode,aj primarka,psychologicka ktora tam je je zlata,pokial ju nemenili,no fajn .))neboj sa..ja som si asi prvy tyzden nemohla zvyknut,no potom to slo...mate s babami aj skupinovu terapiu..rozne aktivity.da sa to vydrzam,len treba chciet..a ci pomohlo?mne osobne ano...ale je to na kazdom cloveku kolko do toho sil vkladas,ja som dala maximum a myslim ze to stalo zato,drzim palce