Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako prefarbiť tmavé vlasy na ryšavé?

Príspevok v téme: Ako prefarbiť tmavé vlasy na ryšavé?
bublinka18

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či tu niekto má skúsenosti s tým, že z čiernych vlasov vyrobil ryšavé. Už asi 3 roky si farbím vlasy na čierno alebo tmavo-hnedo, vždy to bola tmavá farba a teraz by som chcela zmenu. Pýtala som sa aj kaderníčky, ale tá povedala, že by to urobila len tak, že by mi dávala svetlejšie melíry a tým vlasy zosvetľovala a až potom by dala farbu, ktorú chcem. Lenže ja k nej nechcem chodiť polroka a zakaždým vycálovať nejakých 20 euráčov. Takže ak máte nejaké rady, tak prosím. :)

NEBuDzEmRySa

A nebudzem sa menit na nikoho vkus ani rysava ani blond ostanemtmavovlasa a ebem na nazor ostatnych.ZIadna provokativna twma sp mnou nepohne Iadne podsuvanie rafinovane podane temy ma neprinutia robit zo seba co nechcem ani ofinu si nedam ani neostriham sa ani nezoavetlim sa lebo toto som ja.a preco by aom sa mala menit teraz nosom tmavu konticku .ani hladam kamiaku na chudnutie aby ste dosadili pichu cez kt mi budu filoOf pichecmasirovat mozog ai mnou nepohne ani nic nemuenim menit na sebe ani na obalw ani na zpravani lebo tak mi to vyhovuje.nech si filizof piche strcia pick salamu alebo scipak do svojich p

faketopic

povodne velmi tmave ciernohnede vlasy pouzivala som nugatovy sampon vzdy som z toho mala cierne vlasy.teraz mam odrastene asi 12cm lebo v aprili min roka som mala twn sampon a medzi povodnymi a samponom je tekmer ziaden rozdiel az kym snko mi ich neopali a to sa mi velmi nepaxi a chcela som blond ruzove urcite nie rysave to nie.musim si datperoxid alebo ten effesor? aby som mala svetle vlasy? povodne mam velmi tmave takmer cierne ako ich zosvetlit aby sa mi neposkpdili.davala som so aj sampon uplne svetly skusala som a vobec nic mi nechytilo ostali tmave to musim ten peroxid pouzit lebo ak peroxid tak sa znicia vlasy a pptom si radsej necham svoje povodne tmave vlasy.

BUdzeRysava

Aj ja mám vlasy farbené na čierno a chcem ryšavú. Od prírody mám svetlohnedé a teraz ako mi vyrastá mi ju kaderníčka farbí na inú hnedú+čakám kedy mi slnko vytiahne riadne tú čiernu, potom mi na to časom asi dá slabší peroxid a až budú také svetlé ako majú byť, potom bude ryšavá

aja88

ja som tiež chcela mať s čiernych ryšavé...kaderníčka mi to urobila naraz a výsledok bol otrasný ešte som aj platila 40eur...teraz som mala tmavé vlasy, zosvetlila 3melírmi čo mi muž urobil a dala som na to paltku k16 medennú a vyzerá to ovela lepšie ako od kaderníčky...

brunetka_a

ja som si kupila normálne farbu kadernicku ( v obchode kde nakupuju kaderničky ) farbu na zosvetlenie, + riedilo,presne pola návodu sme s kamaártkou to spravili a pekne mi stiahlo vtedy som mala myslím červenu farbu a pekne mi to stiahlo :)ale čiernu neviem treba popýtať,alebo zosvetliť. :) ja som to mala takto pekne za den zosvetlené , žiaden pol rok :)))

nothingtdh

Mne dala kaderníčka na tmavohnedé vlasy 6% peroxid a hneď v ten deň aj ryšavú farbu... vlasy boli úplne bledé, ryšavé a bola som spokojná... vyšlo ma to okolo 40€, musela mi dať na hlavu všetkého veľa, nakoľko mám veľmi husté a dlhé vlasy

strihacka

U mna by si dala 20 euro za stiahnutie farby a zafarbenie, zalezi ale na dlzke vlasov a aj hustote. To kde zijete, 120 euro? Ved to vraj berie Rochniak ale teraz presme uz neviem za co, a ten si to moze dovolit. Radsej si pobehaj po kadernictvach a pytaj sa na cenu za stiahnutie farby a nafarbenie, sikovna kadernicka by ta nemala prehanat pol roka na melirovanie, mohla by to urobit naraz. Dost zalezi na kvalite tvojich vlasov, mozno by sa nemuseli ani velmi znicit a spravne regeneracne prostriedky, pouzivane pravidelne, urobia tiez svoje. Vies treba sa dopredu dohodnut, je to dost zdlhave, dvakrat farbit zmyvat atd. Ja sa tiez rada tomu vyhnem, ked mi vbehne baba do kadernictva, najprv si pobabre vlasy ciernou a potom nevie co tym, ja mam svoju robotu rozrobenu, tak by som tiez hladala co nejjednoduchsiu cestu, aspon 2x premelirovat a bla, bla, lenze ked sa tak nad tym zamyslim, ked sa pekne objednas, ja mam cas, v pohode sa vsetko da, aj ta farba stiahnut na raz aj zafarbit na rysavo a podla dlzky vlasov, respektive podla mnozstva pouzitej farby v pohode sa zmestit do tych 30 euro maximalne. Ak sa vam toto zda ako utopia, vysvetlim preco mam taketo ceny. Nemam kadernictvo v centre mesta, na sidlisku je ovela nizsi najom, tak preto.

hassy

ked nechces chodit pol roka na malir, ostava ti jednorazovo stiahnut farbu peroxidom, a nasledne na to zafarbit na rysavo, co ale vobec nie je lasna zalezitost. sestra tak bola, farbila si na cierno a chcela maz orieskovo hnede, a u kadernicky nechala okolo 120 eur. pritom je to nasa znama, nema ziadne profi kadernictvo, vzdy nam dava zlavu, takze si neviem predstavit kolko to stoji normalne...

jancecka

ja som to pred rokmi podstúpila presne tak, ako vravela tvoja kaderníčka a aj tak som nebola spokojná, lebo mi to nechytilo podľa očakávania