Chalani,ake holky sa vam pacia?

lilien

aj mna zaujima ci sa chlapom paci holka co ma 5 kil mejkapu alebo taka co ma prirodzenu tvar a nie namalovanu....samozrejme nejaky ten lesk na pery to ymslim ze pouziva kazda

chiriklas

...ja mam najradsej holky ktore radsej povedia co si myslia,a neurazaju sa pre kazdu debilinku,ale zas nie je zle ked trucuju

katika88

Olympia podla mna ani nejde tak o to aby bola krasna ale hlavne nech je vidiet ze sa o seba stara a dba o svoj zovnajsok.Lebo darmo moze byt milucka neviem ako ale ked ma mastne vlasy, oblieka sa jak modna pohroma tak asi jej to dobre srdiecko nepomoze.A Peto55 pekna baba nemusi byt hned nevernica, by si sa divil ake vedia byt aj skarede baby potvory takze je to ozaj individualne nejde tu o vyzor.Ja osobne by som svojho priatela v zivote nepodviedla, je pre mna vsetkym aj napriek tomu ze ma stale obletuju aj iny chlapci.

peto55

zalezi od okolnosti... vzdy je prijemnejsia mila a pekna holka ako skareda, tucna a hlupa... samozrejme zalezi od veku.. ti starsi a rozumnejsi uz rozmyslaju aj nad tym, ze s akou by bolo lepsie ist zivotom... peknou, ktora podvadza a je mantava a sa iba predvadza, alebo obycajna holka co ti vycari usmev, je ti s nou fajn a mozes sa na nu spolahnut... Lahky vyber!!! ale ako u koho a podla skusenosti a veku. Moj nazor.

olympia

lilien nechcem ti brat iluzie ale ide im v 1 rade op to ako baba vyzera a ci sa s nou mozu ukazovat pre kamaratmi