Ako zvládate PMS

Príspevok v téme: Ako zvládate PMS
letnička

mne sa zdá že každý mesiac je to horšie najmä po psychickej stránke. Keby šlo len o mierne zmeny nálady tak to nechám tak, ale včera už od rána som plakala pri najmenšej príležitosti. Prišla som domov z práce, navarila a partner ma tak vytočil že mi normálne preplo!!! dostala som taký hysterický záchvat že susedia budú mať o čom hovoriť ešte mesiac. Ziapala som že sa zabijem nech mám od všetkých pokoj a plakala tak že som nemohla ani dýchať. ja si uvedomujem že to bola strašná scéna a je mi to aj ľúto. možno je to tým že mám toho v poslednom období viac ako unášam (nezhody v rodine a tak.) no a v tomto období to vyvrcholilo. prosím napíšte mi máte aj vy také zmeny nálad pred menzesom? ako sa vám ich darí krotiť. lebo ja som vtedy úplne nevypočitateľný schizofrenik.

Bubliii

Dadadada to nie je PMS, ale začína ti ovulácia.. tiež som to kedysi nemávala a teraz okolo 25ky mi to začalo..asi mi chce telo naznačiť, kedy som plodná. nech už si nejaké dietko urobím :D mám podobné príznaky. Našťastie PMS zvládam dobre, ale kedysi to bolo o nervy. Ale hodne mi pomáha pohyb. Nesedieť doma, neľuotovať sa, ale hýbať sa, stretávať sa s ľudmi.. rýchlejšie mi to potom aj ubehne.. lieky neužívam žiadne, ženské čaje mi nepomohli..

inks

no takze u mna je to tak, ze tiez revem z nicoho nic, som smutna, je mi nahovno, mam pocit ze frajer ma nelubi som nanho hnusna :D

a tiez by som mu najradsej vykricala niekedy nech ide do pce ale musim sa ovladat :D musis sa naucit ovladat aj ty, to ze mas mierne vykyvy nalad je v poriadku a partner to musi repsektovat ale ak mu robis sceny z nicoho nic tak sa necuduj ak ta kopne do zadku

viem ze ovladat sa cez kramy da zabrat ja so mbola odporna aj na mamcu lebo ma vytovcila strasne ale chlapi pre to nemaju take pochopenie, tak sa snaz :)

dadadada

Prešlo asi 10 dni od ukončenia menzesu ..je mozne aby som mala priznaky ako pred menzesom ???
Este len som sa zobudila a uz som sa citila mizerne...začinaju ma boliet prsia, spravili sa mi vyrazky na tvari, dekolt mam vyhadzany, oblieva ma horucava,som neskutocne nervozna... neviem ci ide o o rozhadzane hormony ale velmi mi to zasahuje do zivota..nieje to prvykrat..

Jane_3sto18

Hahah, moja psychologička si myslela, ž depresie, ktoré ma atakujú mávam len pred menzesom, ale potom sme prišli na to, že to vôbec spolu nesúvisí, mňa táto vytekajúca krv vôbec nijak nestresuje, len sa mi vyhodí sem-tam pupák no a začnem sa ešte viac nenávidieť, lebo byť ženou je to najhoršie, čo sa mi v živote mohlo stať.
Asi začnem používať svoju novú identitu, ktorú mám vymyslenú už vyše roka -_-

[zruseny22]

Baby, neviem, ci mi je tak mizerne z toho, ze mam PMS, alebo sa mi zhorsil psych. stav. K tomu zasa myslienky ublizit si:( Neviem co uz robit. Keby som bola sama doma, tak si dam tbl.na spanie a radsej sa prespala... Placlivost, bezmoc, nervozita.. hlava ma boli.. depresia.. nechut zit.. neviem co uz robit:(

[zruseny22]

Baby, neviem, ci mi je tak mizerne z toho, ze mam PMS, alebo sa mi zhorsil psych. stav. K tomu zasa myslienky ublizit si:( Neviem co uz robit. Keby som bola sama doma, tak si dam tbl.na spanie a radsej sa prespala... Placlivost, bezmoc, nervozita.. hlava ma boli.. depresia.. nechut zit.. neviem co uz robit:(

Magy

my sme ako deti mali v kumbale zapratane kadejakym haraburdim (otec bol nadseny zberatel zbytocnosti v style - nic sa nesmie vyhodit, lebo sa to raz zide! RAZ! :DDD. a tak sme si s bratom to tam trosku preorganizovali a bol tam jeden veeelky kos so starymi dekami. vies ako fajne sa nam tam sedelo? ;)
walkman na usi, tma, ticho...
raj na zemi :D

[zruseny22]

Meretseger, tiež mám HPO, ale vo všetkom čo sa tam píše sa "nenachádzam", že to na 100% všetko nesedí.
Majte sa, babky.