awojte ....chcela by som sa opytat alebo lepsie povedane pocut nejake navrhy na uplne nezabudnutelnu noc chcela by som pripravit partnerovi nieco na co tak lahko nezabudne
nezabudnutelna noc
Ja mám najradšej role playing, čiže prezliekanie sa do rôznych úloh ako sestrička, policajtka a muža to tiež veľmi baví. :-) Občas sa inšpirujeme aj erotickými poviedkami, nájdeš tam kopec námetov do reálneho sexuálneho života :D Napr. tu masturbacia.com nie sú tie poviedky také uletené, ale stále sú sexy :-)
partnerovi som pripravila prekvapko, na ozivenie som objednala izbu v hoteli, kupila sampus, obliekla sexi pradlo, vytiahla ho z roboty a do rana uz sme mali postarane o zabavu...
Co nieco podobne, ako bolo vo filme Hra /The Game/ :)
Ak chces, aby na tu noc nikdy nezabudol, tak mu povedz, ze beries antikoncepciu a po sexe mu povedz, ze si ju dneska vynechala.
janek co tak trochu precvicit nie sexualne polohy, ale pravidla slovenskeho pravopisu? sexovat vedia aj zvieratka, no pravopis patri k minim. inteligencii cloveka.
no sprav mu taky dobry striptizek dobre ho rozdrazdy a ked uz sa bude schilovat k sexu tak mu potom povedz ze ta boli hlava a mas mesicky a bez domou na to urcite dlho ale dlho nezabudne
Staci vygooglovat eroticke poviedky. Inspiracie je viac,nez dost. Partner tvoju snahu iste oceni:)