Unava a zima

Príspevok v téme: Unava a zima
UNAVA a ZIMA

Caute, mam dva problemy: Uz asi od februara mi je neustale zima, mam studene ruky, nohy, nos, aj ked je vonku teplo, neustale sa trasem od zimy. Druhy problem je v tom, ze som uz skoro pol roka neustale unavena. Potrebujem sa teraz sustredit na vela veci a aj chcem, ale vo vnutri ma nieco brzdi a som neustale vycerpana. Bola som s tym uz 3 x u lekara a nevie z coho to mam, krvne testy mam vyborne, povedal mi, ze som na 95% zdrava. velmi mi to otravuje zivot, aj ta zima, aj ta vycerpanost. Uzivala som rozne pripravky, na prekrvenie, na vycerpanost, na podporu, zdravujem sa stravo, nie som ziaden lenivec..stretli ste sa s niecim takymto uz niekto. Neviete mi niekto nieco poradit??? Dakujem

mnamka257

mozno trpis chudokrvnostou, ale pokial ti to nezistili z krvi tak potom neviem.poziadaj lekara este raz o testy, alebo nech ta posle na dokladnejsie vysetrenie, alebo k nejakemu odbornemu lekarovi.drzim palce

laevicka

neviem ci tebe by pomohol colonix ja som ho zacala uzivat ako ocistu organizmu bola som velmi vitalna to bolo co som najviac pocas uzivania zistila podla mna tym ze z stien criev odstranil to zle co sa tam uz roky nahromadilo bolo to dobre co mojmu organizmu pomohlo. skus aj ty mas mozno zaneseny organizmus toxickymi latkami a od toho pocitujes tu unavu precitaj co pisu na str. dr. natura tam to je.

jajaja99

dievcata nestraste ma stitnou zlazou o( krv mam tiez OK, ale ta unava....ja som nasadila vitamin B12 v tabletkach, volnopredajny. zatial ho beriem druhy tyzden, takze neviem objektivne posudit, ci je to len placebo efekt alebo fakt to niecomu prospieva. ale pocitovo sa citim lepsie....ficim na B12 o)))

llek

Ak si neutale neprimerane unavena a mas neprimerany pocit zimy, tak to normalne nie je a niekde je problem. Zakladne veci, co by mohli nieco povedat su krvny obraz, ci nie si chudokrvna a funkcia stinej zlazy. Pocit zimy a unava patria medzi priznaky znizenej funkcie ŠŽ

ulricha

Hmmm no ja som sa chcela spytat ci nemas anemiu,ale ked hovoris ze si bola u lekara a mas testy ok tak netusim,inak tu zimu pocitujem aj ja a strasne mi to otravuje zivot...este ma napada ze by to mohla byt stitna zlaza,tusim aj tam su podobne priznaky?