Výrobok AHA

kackac

Ja som milovala Aha, fakt škoda, že už ho v regáloch nie je vidieť. By som si kúpila aj Paťu, ale obsahuje bravčovú želatínu, čo ďakujem... Keby to bolo z rastlinnej, tak myslím, že by ste prišli do obchodov a už to tam nenájdete, lebo s tým mám prepchatú chladničku :)
Aha je proste detstvo :)

netreba

Ja som nasiel nieco velmi podobne. Dokonca by som povedal, ze je to to iste. Ale kto by si uz presne pamatal chut po tolkych rokoch. No ten novy vyrobok je od mliekarne Kunin a vola sa Smyslna cokoladova pena.

firerider

Ja som našiel niečo podobné, teda mám za to alternatívu, už si nepamätám moc chuť lebo som to jedol v 90. rokoch. Tá alternatíva sa volá choco mousse myslím a predávajú to v PT alebo CBA ale len v niektorých.V PT v Piešťanoch pri kauflande som to dnes videl.

dobra vila

zuzic, jj, moze byt, ze sa to na urcitu dobu znova objavilo v regaloch. Fakt, preco to uz nevyrabaju?!!! Spisme peticiu na obnovu vyroby Aha peny :D

zuzic

dobra vila to neviem:D ale ja mam 16 a pamatam si ze na prvom prijimani poobede mi mama dala aha to sa neda zabudnut:DD
podme protestovat ja chcem aha!!!:D

anjelik9

aha heee to si pamatam ta bola super =) potom byvala ešte arabela tuším sa to volalo to bola tiež čokoládová pena a prednedávnom som mala z kauflandu taku čokoládovú penu ale nebolo to ono bola moc kakaova menej sladka a mne to došlo jak našlahaný krém nie ako pena =/ ja by som brala klasiku =)

dobra vila

To musela byt nejaka limitovana edicia :D, lebo to vymizlo z pultov este ked som bola dieta, mozno sa to potom hodilo spat, len nvm, ci ta ista Aha pena, ale ze ja som to tu nevidela aspon 15 rokov, to je tutovka :(