Ahojte,
chcela by som vas poprosit o radu.
Snazim sa schudnut, nie vela dakych 5 kil. Zial vobec sa mi nedari. Stravujem sa zdravo, 5x denne male porcie, cvicim kazdy den a vaha nie a nie ist dolu. Stale stojim na rovnakej vahe. Od malicka mam problem, ze vzdy som musela vynalozit vacsiu energiu na spalaenie kalorii ako moji rovestnici napriklad. Bola som na roznych vysetreniach, aj na stitnu zlazu, vsetko v poriadku. Ale nik mi nevie pomoct ako urychlit metabolizmus. Touto cestou by som chcel apoprosit niekoho kto ma podobnu skusenost alebo nieco o tom vie ,ci mi nevie nieco poradit.. mozno nejake vitaminy alebo tabletky to je jedno.. len nech uz vidim nejake vysledky. Lebo sa snazim ako viem a nic :(
Dakujem
Metabolizmus?
no to uplne poznam. moj brat sa napchava vkuse stale do seba dzga a nikdy nepribere ani deko. najlepsia kamoska to iste ma 174 cm a 49 kg strasne chce pribrat a nemoze stale sa napchava vysmazane same sladke ze uz jej to nechuti...dnes som zjedla napriklad iba jedno jablkko a stale som najedena ked dojde mama domov zas mozem cakat tie kazne ze nejem atd ale ja za to nemozem jendoducho som stale najedena...a keby som jedla ako moje spoluziacky stale chipsy a sladke vkuse uz by som sa ani do dveri nemestila tak nechapem preco to tak je:( a ani cvicit teraz nemozem takze sa strasne bojim ze naozaj priberem neviem ako sa mam hybat ked to teraz nemozem a jedlo sa neda kvoli mame:(
alebo ma este napadlo .. ked vidim kolko moj priatel poje a vobec nesportuje a nepribera tak mi je az dplacu ze ja zjem nieco male a hned to vidim na vahe :( alebo tiez aj kamosky napchavaju sa sladkym a neviem ake velk eporcie si davaju a ja sa mozem na ne len kukat s usmevom. Pri tom keby som to ja zjedla co oni tak uz mam asi 100 kil
No pri vyske 170 mam 68 kil. Sice celkovo mam taku sirsiu postavu.Nemam napr brusko tak dopredu vypucene ale skor som do sirsia.Tak dako by som to opisala. A tych 20 kil .. ani sama neviem ... dakych 10 islo dole asi stymako som rastla a zacala rozmyslat nadtym co jem ..sladke som obedzia.. inak somjedla ine davky a ono to dako zislo ale aj cvicila som a podobne. ale teraz nejde dole nic. najprv som jedavala len tak ze menej. nie pravidelne. a ked som citala vsetk yinformacie na nete ze musis jedavat pravidelne strasne som sa zlakla ved to moj metabolizmus nestihne ani spalit tolko. skor som mala dojem ze budem priberat ked budem jest tak casto. ale nic sa nedeje len stojim na vahe.
Ale jedno vie, ze diety uz k tomuto nepomozu. A prestali ma aj bavit. Chcem schudnut uz normalne, zdravym sposobom, predsa nebudem cel yzivot drzat diety len aby som vyzerala dobre.
a ako si schudla tych 20?
u nas je to tazke, co pozeram vsetky zeny s maminej strany su take pri sebe, co si pamatam este aj na nebohu babicku tak tiez bola...co je blbe tak fakt nemusim jest aj cely den a neni som hladna:( alebo najem sa rano a staci mi vecerat uplne malinku porciu:( chudnem strasne pomaly, neuveritelne pomaly a staci ked zjem jednu sladkost a mam hned kila naviac:(
ake mas miery?
ved to .. podobny problem .. a to jem dost male porcie , ze az nechapem ako to nemozem zjest ze som plna z toho... pred casom dake tri roky dozadu som schudla 20 kil .. teraz sa to zastavilo a stojim stale. je to na porazenie fakt uz neviem co s tym :( a ked tak rozmyslam ... v podstate ziadna zena v nasej rodine nie je chuda... vsetky maju kilecka naviac
ja mam tiez sprosty metak neviem ci moze byt nieco v tom ale vsetky zeny v rodine tak maju...napr. ja ani nedokazem 5x za den jest to by som uz praskla. velmi mi dlho trvalo kym som nieco schudla zatial co rovesnicky boli uz davno na vysnivanej vahe...