Chcem sa opýtať. Mám 21 rokov a som diabetička.Posledný mesiac mám problemy s močom. Nie len že neskutočne zapácha,ale pri poslednej kontrole mi vyšli dosť zle výsledky. V moči som mala pozitívne asi všetko, cukor, ketolatky, bielkoviny, bilirubin, urobilinogen, krv... jednoducho skoro všetko.V pondelok mám isť na sono obličiek. Stretli ste sa s tým už niekto? Hrozne som sa zlakla. vedeli by ste mi poradiť z čoho to može byť,či to suvisi s obličkami popripade čo by mi na to pomohlo? Ďakujem za odpovede.
Problem s obličkami
Keď máš také hrozné bolesti, tak choď na pohotovosť
Dobrý deň,mám strašne bolesti v krížoch ,keď som bola u doktorky ukazala som jej na akom mieste ona hneď povedala obličky..Dala mi nejaké lieky,ale iba od bolesti 2 mesiace som bola uplne zdrava..už je to treti den nemožem ani sediet,ležím v uplných krčoch ..vobec neviem čo mam robit :/
...zo zaciatku je to normalne ze budes stale na zachode ale casom sa to ustali.../tiez som to tak mala a teraz je to uz v pohode/
aj ked mam vyledky mocu dobre ,a spim prikryty zobudim sa na chladne oblicky.aj pocas dna sa mi to stava ,som dostatocne obleceny,ale ladviny mam studene..je to piesok,alebo kamene...?jediny zly vysledok z testov ladvin bol husty moc....doktorka mi poradila pit viacej vody,ale ked pijem viacej vody hned som na zachode a castejsie mocim
dakujem za radu
Maciatko, tu na fore ti nikto nepomoze a ani to od nikoho necakaj. Otec sa musi rozhodnut a nemalo by mu to trvat dlho. Jedine co moze pre seba urobit je to, aby isiel k lekarovi, spravia sa odbery a zisti sa pricina opuchov. Zlyhanie obliciek je len jedna z moznych pricin. Ak vas ma rad (nie len seba) tak sa rozhodne pre toho lekara. Ak strka hlavu do piesku a odmieta ist k lekarovi (zo strachu o seba), tak ak su to zhlyhane oblicky alebo zlyhavajuce srdce a neriesi sa to, tak sa hocikedy nemusi zobudit.
Obličky sú vážna vec. Nehodno sa s nimi zahrávať treba si ich maximálne šetriť ako strava a hlavne nachladnutia.Pomôže Vám len liečivá zdravá voda od Dr.J.K., vyleči alebo aspoň upraví organizmus do prijateľného stavu.Dôležitá je aj strava!Poradiť sa s dobrými lekármi na životosprávu.Nečakať zajtra bude neskoro!
ada ja nemam problem s oblickami..ja som len chcela poradit;)
vevericka ja maj aj dlodoby aj kratkodoby aj rapid aj basal..picham 5x denne... no mal by to vysvetliť,ale jedine čo mi povedal,že sa to musi vyšetriť nič viac... a da sa to poškodenie tych obličiek nejak zastaviť??... ako som moc mlada na to,aby som mala chore obličky...
veverka,a iný čo majú problémy s obličkami.Mali by ste byt sledovaný v nefrologickej ambulancii,nefrolog vám bude pravidelne robit odbery krvi aj moču a poučí vás o diete...pri ochorení obličiek je velmi doležitá,obmadziť príjem bielkovín!!!
Zlyhávanie obličiek je velmi vážna diagnóza,telo sa prevodnuje a odpadové látky sa nevylučujú močom z tela von a hromadia sa v tele,človek následne umiera na prevodnenie!!!ale dá sa to liečiť!!!Dialýzou.
janka..diabetici su bohuzial nachylnejsi na nefropatie vdaka ketolatkam a glukoze zvysenej..tvoj lekar by ti to mal vysvetlit a povedat ako postupovat..ako mas nastaveny inzulin??mas kratkodoby dlhodoby??