Je to pravda?

Príspevok v téme: Je to pravda?
vcielkamaja

ahojte chcem sa nieco opytat.
VCERA SOM CITALA ZE ZA DEN BY SME MALI TOLKO A TOLKO ZJEST TOHO A TOHO
oproti tomu mam vacsie porcie co tam pisali... po 5 hod nejem a kazdy den cvcim hodinu ... jem mansie porcie ale nie take malinke ako tam pisali napr.. 80g peciva jem viac lebo jem na ranajky a v skole na desiatu... mozem aj napriek tomu schudnut ??

jajka001_

mala porcia je taka, z ktorej si syta ale nie prejedena :)ze ti este chyba kustik k tomu aby si mala pocit plneho brucha.

tinka86

mna b strasne zaujimalo, ze ake mnozstvo - kolko gramov by mal mat taky obed a vecera ak sa niekto stravuje 5x denne a v malych porciach. Aka je to vlastne mala porcia?

bubu123

to ze nejez po 5 je zlee, nemalo by sa jest 2 hodiny pred spanim, takze pokail chodis spavat o 7 tak je to v pohode, myslim ze schudnut aj napriek tomu mozes, skus radsej grahamove pecivo

zuzic

co pisu neni vzdy pravda. ja jem totalne ine porcie ako sa odporuca a som spokojna keby som mala zjest tolko co pisu asi sa zblaznim

mate59

robíš správne,80 g sú 2 rožky,nie je všetko pravda, čo sa popíše.Jedz malé porcie, 5x denne a správne pohybom ku zdraviu a schudneš.

Eiva

Ja ti napisem len k tej piatej hodine. Ak ides spat o osmej tak je vsetko v najlepsom poriadku. Ale ak nie tak sa kludne najedz aj neskor, hlavne je posledny krat si aspon nieco male zobnut dve az tri hod pred spankom. Lebo inak ti to bude spomalovat organizmus.