Vyzeram ako maly slon.Rozhodla som sa so sebou nieco robit,skusala som 90 dnovu,ked som s nou prestala po roku som pribrala zhodenych 8kg naspat + 3kg navyse.Skusala som vselijake diety,tuniakova,ryzova a ine.Nic mi nepomohlo zmenit moju postavu na dlhsie a vzdy nastal jojo efekt.
Preto som si povedala dost,ziadne diety,ale klasicka zdrava strava.
Od pondelka sa stravujem 4x denne.Na ranajky mam vzdy jogurt s musli,alebo jogurt s ovocim alebo len jogurt.Na desiatu ovocie,musli tycinku.Na obed masko a zeleninu alebo ryzu a zeleninu atd.teda vsetko delene.A poobede tiez nieco delene alebo zeleninovy salat,celozrny chlebik s paradajkou a pod.Vylucila som vsetky cukry,slane veci ako chipsy,tycinky a pod.Ziadne vyprazane veci v oleji - teda ani rezen,hranolky,ziadna pizza.Zemiaky a cestoviny som obmedzila na 1 - 2x tyzdenne.
Cvicim kazdy den hodinu.
Moj vysledok?Schudla som od pondelka 1kg,citim sa menej unavena a tesim sa na cvicenie.
Momentalne vazim 72kg,co je pri mojej vyske 167cm naozaj vela.Moj sen je dat dole aspon este 7kg.
Dufam,ze to vydrzim,nepolavim v stravovani a najma v cviceni.
Ak by mala niektora zaujem ist do chudnutia takymto stylom so mnou budem rada.Ale len baby,ktore naozaj mate nadvahu min.5kg.
Prajem Vam pekny den.Budem rada ak mi niekto napise.
Uz nechcem byt tucna, chcem mat sexi telo
tucnucká: teraz sem zacala s mliecnou dietou a vyzera to dost zaujimavo ....
1.deň
5-krat po 1/4l mlieko a nic insie
2.deň:
termix,tvaroh,biele mäso,zeleninu a 2vajícka s cajom
3deň:
ovocie,zelenina,tvaroh,mlieko,varene mäso
secko po styroch az troch hodinach podla teho ako rano vstavam .... ak budete chceit poslem to na celych 13dní...
vobec neviem kolko to ma....:/ mozno 250m...?fakt netusim...ale nie velke...klasicky skolsky dvor...chodievam do ruzinova...poznas?:) odkial si?mohli by sme ist dakedy spolu:) dnes som dala len 5koleciek.:( Strasne ma bolia nohy...som bola vcera jazdit na konoch a mam svalovicu :D
Ale ja som sa tak stravovala aj predtym,len som okrem toho pojedla 2 cokolady denne,vecer okolo 22:00 puding,chipsy,chrumky.
Mne taketo stravovanie uplne vyhovuje alebo si dam na ranajky celozrnny chlieb s paradajkou a uhorkou + mozarella.
Ja cvicim kazdy den,no asi si zajtra pojdem aj zabehat.
paja13 : podla mna mas dobru vahu 60,5 ach to ja asi nikdy nebudem mat.Myslim si,ze na 57-58kg Ti uplne staci zhodit.A behanim to pojde rychlo dole.Kam chodis behat tie kolecka?Kolko metrov ma jedno kolecko?
ja meriam 160cm a vazim 60,5kg... a chcem to dat aspon na 56 :D do leta...a cez leto dalsie 2...a budem happy :D podla mna je hlupost jest len hentak...:/ lebo potom sa strasne rychlo dostanete tam,kde ste boli...jedze normlane len vela behajte...ja uz nebeham 15 koleciek denne,ale 17 :) je to fuska :D idem zomret kazdy den :D ale treba treba :P
cvrk: nie je to az take otrasne.Myslim si,ze Tebe pojdu kg rychlejsie dole ako mne.
Momentalne neviem kolko vazim a ani sa nevazim,az v piatok,tak dufam,ze budem mat 71kg alebo aj menej.
Ako sa stravujes?
Ja mam zajtra rano na ranajky jogurt,na desiatu jablko,na obed asi nejake zeleninove rizoto alebo cestovinovy salat a na olovrant mam 2 paradajky a 2 platky syra.
Samozrejme ako kazdy den aj zajtra hodina cvicenia.
Mohli by ste aj Vy pisat ako sa cez den stravujete a ci cvicite?
tucnucka:168cm a mam 85kíl ... otrasne neco...
cvrk a paja13 je super,ze ste sa pridali.Kolko meriate a vazite?Ja sa odvazim az buduci piatok.
A musli tycinky?Ja sa skor pozeram na zlozenie a kaloricke hodnoty,kupujem si bio musli tycinky - ovocne,alebo aj s orieskami,kuskami cokolady.Ale jedavam ich max.2-3x tyzdenne.
Ja dufam,ze sa dostanem na vahu 65kg,lebo uz ma moja postava a faldiky stvu.Dokonca sa hanbim aj pred priatelom v plavkach,a preto s nim ani nechodim do wellness,na kupaliska ...
Dufam baby,ze sa nam to podari a budeme so sebou spokojne.
171 cm
a neda sa niekam schovat alebo tak aby si nemala na dosah? alebo zacat mozog zatazovat strasne inou cinnostou...hm neviem..kolko merias?
noo hej hej to uz mam odskusanee...://