Aky matujuci puder pouzivate?? Poradte nejaky super ... teraz mam Rimmel stay matte ale chcem skusit nejaky novy :)
Matujuci Puder
oh my gosh
plet po nom zbledne trosku,musi sa dobre rozotriet,super na to je od nich studio powder brush stetec alebo daj na to trosku bronzeru
Ahojte,
vrele vam odporucam: SHISEIDO - matifyng compact
Mam mastnu plet, no tento problem som po rokoch zazehnala tymto pudrom. I ked je drahsi, plni ucel ... samozrejme predtym si ho vyskusajte v parfumerke!
ja som mala rimmel stay matte, bol dobrý, teraz mám maybelline affinitone a s ním som tiež spokojná, a ako niekto písal tento maybelline je praktickéjší, lepšie zatváranie, má aj zrkadielko s hubkou, zostanem pri nom
papaja prosim ta a nie si z neho biela? kredze je uplne biely. a mna vsetky transparentne pudre robia bledou.
Dlho som skusala ktora znacka by mi najviac vyhovovala, a zostala som pri Rimmel stay matte, a nemenila by som!!
skús od ELF,zozenies cez e shop aj u nas,ten je super
Ja tiez pouzivam uz roky Rimmel stay matte a som s nim spokojna. Akurat som menila odtien za svetlejsi.
ja mám astor anti shine mattitude a ten je fajn
no mala som aj rimmel, aj tie 2 co si dala linky a vsetky mi pridu takmer identicke..ale ten maybelline mal take praktickejsie balenie, ze aj hubka, aj zrkadielko tam je...s tym som bola spokojna..ale aj ten affinitone nemusi byt zly..teda make-up affinitone je podla mna dost dobry a je taky vysusujuci trosku takze myslim ze puder bude podobny
maybelline Affinitone Powder .. Geniálny .. ja mám zmiešanú pleť a T-zónu mi perfektne zmatní na celých 10 hod.