Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jehovisti

Príspevok v téme: Jehovisti
bibba

Prosim vas, povie mi niekto viac o tejto sekte? chcela by som presne vediet cim sa riadia, co hlasia, ako ziju... pytam sa kvoli jednemu blizkemu cloveku, ktory je z takejto rodiny... a mam pocit, ze sa ten clovek ani nie velmi rad o tom rozprava. Je tu niekto z vas taky, ktory takto vyrastal? ste stym zmiereny, ukratilo vas to o nieco? alebo ako to naozaj prebieha napr. v nemocnici, ked vam chyba krv, ale nemozete ju prijat, lebo to je jedno z tych pravidiel, co spravia lekari, suhlasia stym? nepovazuje sa to za zabitie, ked nechas cloveka umriet a zachranit by sa dal? som zvedava...

lost

jaj :)

no som rad ze sa to niekomu paci :)

dakujem :)

no niekedy myslienky lietaju hlavou a ja to ani nestiham prepisovat :D :D
a tak sa do nich zamotam, a potom pozeram ze som toho nejak priliz vela napisal :D
ale potom sa mi to uz nechce mazat :D
i ked niekedy prave tie dlhsie prispevky su "odstrasujuce" ked niekto nerad cita :D

bibba

hehe a najviac sa tak usmievam nad tvojimi prispevkami, ze to je normalne jak niekedy z nejakych poznamok alebo tak... tie body, ze

-

-

-

:DDD

lost

bibba, no praveze online trosicku viac :D teda ... ono to zalezi hlavne aj od temy, nalady, okolnosti, ludi a tak :)
ale ked mi preskoci tak kecam/pisem :D :D
a dnes mi preskakuje celkom casto :D

lost

V telke, davaju toho az az :)

Nehovorim ze to nemusi byt bezprosdtredne loz, avsak, TV zije z tychto "STORY" a "EXKLUZIVNE" atd atd..

Lebo ludia to zeru, cim vacsia hlupost, tym vyssia sledovanost, lebo tym viac "WOW", tym viac "neveritelne a uzastne" - a to ludi bavi, nehovorim ze kazdy, a nehovorim ze je to nespravne, je to asi len zvedavost, ale ak je to uputave, tak na to nachytaju viac divakov, cize oni mozu kludne prifarbit a skreslit realitu.
Clovek je zvedavy, a tak to mozu zaujimat taketo veci..

Bohuzial, TV to zacala zneuzivat a uz sa jej neda verit (Internet tak isto...)

A aj keby nie, moze to byt vyber len jeden extremnej statistickej vychylky, ale tym sa neda povedat ze "kazdy je taky"

To je ako romovia.. v TV vidime kolko z nich je takych a takych, ale nevidime tam kolko z nich je cistych, a cistejsich ako "nerom" a podobne..
A znova - nezastavam sa ich, ani neutocim na nich, lebo neda sa jedna rasa odsudit len za to ze (hoci aj) 51% z nich je vyslovne zlych..

Taketo, ale aj horsie extremny su vsade, aj tam kde by sme to najmenec cakali, o tom je svet - o nepredvidatelnosti :) to co je pre nas takmer nemozne ani nepripustame a zijeme si "vo vymyslenom svete" - velmi krasne sa to da aplikovat na krach obrovskych fondov, kde "najlepsie mozgy sveta" vyhodnotili, ze taky fond krachne raz za miliardu rokov :) haha, ani 100 rokov netrebalo a mame tu krach a nejeden..

Media su fajn, ale nie ak siria poaniku a nepravdu..

k tej nepredvidatelnosti.

3 najvyznamnejsie vynalezy v 20. storoci boli tusim:
laser
pocitace
internet

kazdy z nich bol objaveny daleko predtym, ale ani jeden z nich nedostal dostatocnu "zaujimavost". A teraz si nevieme bez toho predstavit svoje zivoty :)

ale to uz som odbocil od temy a poriadne :D :D

zuzic

xxxxx no tak pockaj tu musim nieco povedat:) pravdaze v dobrom to zober:) ja som tiez katolicka, ono sa to podla toho nemeria ale chodim do kostola castejsie ako dva razy do roka. no co nenavidim su fanatici a ludia ktori vtlacaju do hlavy ich nazory atd. nazor si utvorim sama a neriadim sa pravidlami ktore sa mi zdaju nezmyselne iba preto ze to niekto nariaduje. ale teraz k teme. kedze chodim na cirkevnu skolu- je najblizsie:) musim chodit na nabozenstvo ale inac skola je urvonou hadam horsie ako statna z triedy som veriaca iba ja. no a uci ma katechetka ktora je horsie ako slahnuta, zacne sa triast vykrikuje ze vo mne vidi peklo ze sme diablove deti, nemoze mat televizor lebo je to diabol, spoluziacku obvinila ze leze do skoly cez okno jednoducho mimo dnes mi dala 5 lebo osm odmietla robit debila kvoli nej, sedi na mne len preto ze som jedina veriaca v triede je postihnuta smeje sa bez priciny uplne mimo a normlane zastavuje na ulici a kaze ze zhori v pekle atd..moju mamu raz zastavila a zacala jej dohovarat jednoducho ako si to nazvala beha po ludoch. mno a kvoli tomu neodsudim vsetkych krestanov. a kvoli tomu ze par jehovistov beha po ludoch tiez nemusia vsetci...

xxxx

ale ved ano pozri sa ja som katilicka nechodim denne do kostola riadim sa zakladmy vianoce a tie aspon dva v roku hlavne sviaky .. A jehovista musi pravidelne chodit za rok niekolko uch stretnuti ako mavaju zilina povazska trencin ...atd..a este behaju po ludoch a lakaju do ich sekty no ja ako katolik a katolik beha po ludoch?? nie ani evanielik nie ..