Je tazke opisat moj problem, nakolko ani sama neviem, ci vobec problemom je. Ale skusim aspon popisat situaciu.
Par tyzdnov pracujem v novom zamestnani ako asistentka. Moj sef je len o par rokov starsi, navrhol tykanie, tak si tykame. Pred klientmi mu vsak vykam, pride mi to vazenejsie, reprezentativnejsie. Ma na mna velmi dobry vplyv, bola som introvertkou, som obezna, nie som pekna, dokonca som trpela depresiami a absolvovala aj psychiatricke liecenie, ale tym, ze si vybral na to volne miesto prave mna, ze chce na vsetko pocut moj nazor, ze ma podporuje v tvorivej cinnosti, tym sa zo mna stava sebaistejsi clovek.
On je zenaty kratucko, ja par rokov. Ale to, ako sa sprava k svojej zene, ked ho pride navstivit, je nieco strasne. Keby sa ku mne takto spraval moj manzel - a to uz tak kratko po svadbe, no neviem... Pride mi to zvlastne. Najma to, ze sef sa ku mne sprava stokrat milsie ako ku svojej manzelke.
Dnes ho velmi nahnevala, pohadali sa. Ja som bola stiahnuta ako vzdy, len sa to nedalo prepocut. Ked odisla, urobila som kavu, pracovali sme dalej a on do toho povedal, ze keby teraz prisla jeho zena a videla, ze spolu kavickujeme, bol by hned rozvod... Ja som na to povedala len hmmm... Proste nijako som neprejavila, co si myslim, lebo som si v tej chvili ani nic nemyslela, ostala som prekvapena.
Nato ma poslal domov. O par hodin skor. Spraval sa zvlastne, arogantne. A ja sa teraz bojim o pracu. Urobila som nieco zle? Co mam cakat, co sa stalo? Cely den na to myslim a neviem si to vysvetlit...
Dakujem za reakcie, za vas cas.