Preco v na pohlad harmonickom vztahu bez vaznych hadok, len takych klasickych, ktoru sa azda vsade sa rozhodne partner podvadzat?
Je to neho nevyzretost? Chalani, co vam to dava, ked zacnete cez ten po….s…rany pokec vypisovat s pubertackami, podvediete partnerku po takmer rocnom vztahu a potom najskor zapiera ale napokon sa prizna a strasne to lutuje a chce sancu???
Preco toto chlap robi???
Tak ked podvediem, tak uz nemam zaujem o aktualnu partnerku… tak preco dalej ublizujete, tvrdite ze milujete, lutujete a chcete vsetko vratit spat?????
Nerozumiem :(
Podviedol ma :(
nedokazem to prekonat... prosi ma na kolenach, ale je ho tak nenavidim... ako sa mam cez to preniest... som na dne.. :(
a chalapi to hovoria na baby a baby na chalanov =))) ja by som len povedala že sa zle pária =) je kopec párov kde je baba mrcha chalan chudáčika a zase opačne chalan hajzel a baba by pre neho spravila prve posledne mi tie vydarene vztahy kedy su fakt super aj po rokoch prídu raritou =(
Ked je niekto mrcha clovek, je jedno, ci je to chlap, ci zena... Zeny nebyvaju vynimkou.
daky psycholog sexuolog abo kto to bol raz vravel že muži to jednoducho maju zakodovane v sebe že potrbuju ženy dobyvat a teba už dobyl tak si asi potreboval dokazovat že ma aj na druhú a tebou si bol istý ale na druhej strane keby nevie na čom u teba je tak sa zas vyhovorí na to takže to je asi za jedno =/ aj ked ja si myslim že ked ju miluješ nie je čo riešiť =) takže ked chlap dakoho lubi tak ma byt pre neho prva posledna pokym je s nou a ked s niekym byt nechcem tak mat aspon toľko charakteru v sebe a vysvetliť to tomu druhému že prečo bude to takto lepšia a tak a ne jak to niektorí robia =/