Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podviedol ma :(

Príspevok v téme: Podviedol ma :(
prezývka :(

Preco v na pohlad harmonickom vztahu bez vaznych hadok, len takych klasickych, ktoru sa azda vsade sa rozhodne partner podvadzat?
Je to neho nevyzretost? Chalani, co vam to dava, ked zacnete cez ten po….s…rany pokec vypisovat s pubertackami, podvediete partnerku po takmer rocnom vztahu a potom najskor zapiera ale napokon sa prizna a strasne to lutuje a chce sancu???
Preco toto chlap robi???
Tak ked podvediem, tak uz nemam zaujem o aktualnu partnerku… tak preco dalej ublizujete, tvrdite ze milujete, lutujete a chcete vsetko vratit spat?????
Nerozumiem :(

bibba

a teba to pritahuje a laka byt s niekym koho lakaju ine baby? zamysli sa trosku nad sebou... ale asi tam skor chyba taka stavnata vasen vo vasom vztahu...

Pyzamo123

Nedoslo k sexu. Aspon nejake plus pre teba. Ale zas predstava ze si o tom s niekym pisal... Sex je intimna vec a len tak chatovat s niekym na pokeci o tom je dost nerozumne aj od neho. Ak bol vo vztahu s tebou a bolo mu prednejsie stretnut sa s nejakym uplne cudzim dievcatom - tiez to nie je celkom v poriadku. Je na tebe ako sa na to pozeras ty no mam pocit ze mu u teba nieco chybalo tak potreboval si s niekym o niecom pisat a nakoniec sa az stretnut. Ktovie kolko by sa spolu stretali a ci by to neprerastlo este dalej. Pokec je dost hnusny a ak niekto kto je vo vztahu tam hlada znamost tak asi nie je vsetko v poriadku. Skus mu dat sancu ak to tak citis ale urcite sa nechovaj k nemu tak ze si bude tebou uplne isty a budes ako nejaky panacik ktorym bude on manipulovat. Musi si ta vazit a nebrat ta taku vsednu pretoze si je tebou asi az moc isty.

citala som totiz celu historiu toho ich chatu a tam si pisali, ako sa to na druhe stretko este nehodi a tak, ona pisala.. a ze no ved sa uvidi na dalsie stretko..ale to uz nebolo... takze preto viem, ze k tomu nedoslo...
a ci mu nieco u mna chyba?? neviem, vzdy sme si hovorili, co by jeden alebo druhy chcel... boli sme dost otvoreny.. mozno skor ze si bol mnou viac, nez isty.. preto ho chcem vytrapit, aby ho ta istota presla!!!

bibba

inac, urcite mu u tebe nieco chyba. mozno si fajn holka, zlata, mila a dobra nanho, ale niektore chalani sa nepolepsia. v podvedomi budu vzdy hladat nejaku dracicu. ci na obcasne stretka alebo na neviem co... skaredo povedane mozno, ale je to tak. su aj ini chalani, oddani totalne. asi ich neni vela...

uz viem, ze nevera to nebola v pravom zmysle slova, nakolko k sexu nedoslo... ale to ich "spoznavanie sa" trvalo 2 tyzdne a sobne stretka boli 2, na dzuuusik vraj....
neviem.. dala som si 2 tyzdne uplneho NEkontaktu s nim, uvidim, ci dokazem bez neho byt alebo nie..

kazdopadne, milujem ho, VIEM ze on miluje mna, pretoze pocas celeho vztahu mi daval aj modre z neba (ci citove ci mile darceky pre potesenie, ci chovanie sa ku mne v spolocnosti, proste vyhovoval mi 100%)

pokial to je naozaj tak, ze sex medzi nimi nebol, som ochotna odpustit mu, ale dat mu to poriadne vyzrat, nech si mysli, ze ma stratil a nech sa teraz trapi on!!! ak pocas toho obdobia "trapenia" sa bude stretavat s inymi.. nie je o com... pokial bude cakat na mna, zrejme by to mohlo byt opat OK...

alebo ja neviem... nechcem o neho prist ale nechcem ani chrapuna, co ma bude podvadzat a nahanat nejake sliepky!

poradte:( som zaslepena laskou..

rony26

nuz keby vedeli, ze po odhaleni automaticky prichadzaju o to co mali, ze dostanu definitivne zbohom tak by si to mozno rozmysleli...ale ked si povedia "no co, hodim sa na kolena, prinesiem kvety, utrusim nejaku slzu a bude to v suchu", tak sa im ani necudujem...preco im davate druhu, tretiu a neviem kolku sancu stale dookola???
inac pouzit slovo nevyzretost v spojeni so slovom pokec je velmi vystizne

RUSH

žijem vo vztahu po nevere,a mám pocit,že je to horšie a horšie,akoby som sa nedokázala postavit zo zeme,a prečo to robia ,nám nepovie nik,to sa pýtam dokola aj ja,no nenachádzam a ani nedostávam vyčerpávajúcu odpoved.

mate59

Nevera je to najhoršie,mňa by to prenasledovalo, nevedel by som odpustiť, aj keby som snáď odpustil, stále by sa mi to vynáralo, asi by som skončil vo vzťahu.