Co do polievky..

hm....

a čo ti v tom brani?... veď skuuuuus.... sto ludí,sto chutí.. 4i myslíš že keď niekto povie ake je to mnam,bude to chutiť aj tebe?...

AdamKrt

Keby sa malo jednat o silne cesnakovu polievku, neni problem urobit aj to, ze cesnak nakrajat na hrubo, napr. na platky. Alebo hodit tam cele strucky. Ako sa to povari, tak to chut zjemni.

AdamKrt

Halusky, rezance, ci ine cestoviny ako muslicky, kolienka atd... Tak isto napr. krupy, ryzu, alebo zeleninu, ako hrasok, kukuricu...

Alebo cisto len rozmicovat valicko a pomalicky ho vlievat do vriacej polievky, nech sa urobia z neho take kusocky. Pripadne nakrajat pred podavanim do toho por, alebo cibulkovu vnat. Ci cistu nakrajanu cibulku na rezance. Alebo pomucit cibulku a oprazit /prazene cibulove rezanceky v muke/... Vselico sa da. Fantazii sa medze nekladu :)