ma acidko vplyv na akne???
dobry alebo zly to je jedno len aby som vedela ze ci ked ho pijem tak skodi alebo pomaha pleti...dakujem pekne :D
Acidko
mna prezenie az ked si dam kyslu kapustu zmiesanu s acidkom alebo jahodovym jogurtom :D
Zalezi od toho, ako sa ti stravi, ale v skutocnosti je to priemyselne vyrobeny sajrajt. Radsej si daj doma vyrobeny jogurt alebo este lepsie kefir, zo suroveho mlieka, nie tej bielej vodicky, ktoru vyrobia v mliekarenskom priemysle. Tam sa uz da hovorit o nejakom zdravotnom ucinku.
ja si dam banan a potom acidko a nic mi to nerobi...zatial :D
a neviem, podla toho, ci ta neprezenie....pecivo istotne ani, aj zemiaky, ale ovocie? mne to nic nerobi ale niekto hned uteka na zachod....
S čim všetky mozem acidko kombinovat??
Mozem si dat ovocie a kludne ho zapit acidkom??? a tirz aj pecivo sa moze zapit acidkom????
dakujem :D ja ho pijem aj pred spanim,lebo som citala ze pred odchodom do postele si mame dat mliecny vyrobok
acidko posobi pozitivne na crevnu mikrofloru takze mal by prospievat. akne vznika často prave vdaka zlemu traveniu. zas niektori su alergicki na mlieko. ale pritom acidko znasaju.