Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako zistit u zien, ze mali sex

Príspevok v téme: Ako zistit u zien, ze mali sex
krissak

Dobry den, tato otazka prejde hlavou aspon raz za zivot.Ste niekde na tyzdnovke , vratite sa domov.Zena sa vam prizna alebo to zistite ,ze mala niekoho na byte , bol to cudzi alebo znamy chlap a trapi vas v podvedomi alebo vedomo,ci vas podviedla?Zenska percentualna tabulka hovori,ze zena vam na 94% povie nie.Priblizne je to tak aj na muzskej strane.Ako zistit ,ze mala niekoho ineho v sebe?

lost

Ludsku hlupost nezrusis :) cize TV tiez nie je potrebne zrusit. To by si musel zrusit uplne vsetko.
1. reklamy
2. filmy
3. internet
4. male saty
5. a rovno zaviest cenzuru ako v cine (a ani tam im to akosi nepomaha :D )

Mozno je to tym ze, "ale ved kazdy to robi, a je to chutne, tak preoc nie AJ JA?"
Klasika: "Ked moze aj on, mozem aj ja!"

- toto plati takmer vsade, ulievame si, vsakze politici? obchadzame dane, lebo aj ON a ON a ONA. klameme, lebo je to pohodlne, lebo kazdy klame a je to "mylosrdne", fajcime, pijeme, ved aj oni a oni, no nie? tak co ma potom, povadza tolko ludi, tak preco nie aj ja ?

Je neuveritelne, ako clovek dokaze svoju nedokonalost a slabost prefarbit na dokonalost a uzastnost :P

Ale aj musim suhlaist s tym ze tie telenovely a serialy a vsetko okolo toho, vsade sa predava len a len sex :)
Tak ale, mozeme im to zazlievat, ked je na to neuveritelny a nevycerpatelny dopyt ?

krissak

inak dovera?dovera v dnesnom zivote nic neznamena...ved kazdy si veri, ze toho co miluje je fajn a cestny clovek ,.ktory by nepodviedol..pritom cim dalej sa sype doba..tak tym viac je rozchodov a rozvodov...ved pomaly uz ani nepoznam par ktory by sa milovali tak ze by sa nepodviedli...

a cital som minule ze tieto neveri su s telky..tie telenovely a serialy...kde nic ine sa neriesi iba nevera..sklamanost po velkej laske...kde tieto televizne somariny ukazuju mladym ako sa mozu a maju spravat..myslim si keby tieto programy zrusili...a pustili nieco pekne tak by nevier ubudlo pomaly aspon na 80% toho co je teraz...a preco tak malo len?lebo spolocnost je uz skazena

krissak

viete ak mate niekoho velmi rad.a doverujete jej velmi.len raz pride to ze sa vam prizna, aby som bol miernejsii a rozhodol podla nej..tak zacne rucat nevinne zenske oci a povie ze len bozky.no mna trapi to ze ked uz s nim nieco mala ..moze mat zas..a mne sa neoplati potom pokracovat vo vztahu..tie spermie na gatkach...to myslim ze nie..ved ked je doma tak asi sa nebude milovat oblecena.rozmyslal som skor o pachu vnutornych genetalii, plesne ,viem ze pri oholeni moze mat tam dole pri treny bud malinke vyrazky alebo cervene.dalej bud velku alebo prilis malu posvovu dierku..ale to skor asi nie..lebo viem ze velku moze mat pri sexe..ale zas ked ma malu dierku to znamena ze dievca nieje az tak zrusena...potom dalej napriklad nemusi uz tak velmi vlhnut ..ale to tiez nieje taky dokaz...lebo naozaj nemusi mat chut alebo naladu...ach ..musi sa to dat nejak zistit..neverim ze nie...

lost

krimi.cas.sk

uz som cital asi 100 takychto, ale vzdy sa tak zchuti zasmejem :D

a to ani sa nepovazujem za skodoradostneho :D

ale tak toto je :-D

lost

ale inac, podla mna sa to zistit neda,

jedine

ak urobi chybu, inac nie..

dnes ti nepomoze doslova nic, da sa oklamat totalne vsetko, aj detektor lzi, staci aby bol klamar "inteligentnejsi" alebo lepsie slovo prefikanejsi, alebo mozno "menej zaslepeny"(?) ako oklamany...

kamera do spalne ma tiez napadla, ale nemusi podvadzat doma... agent co by ju sledoval je tiez pekne, ale nemoze sledovat vsade,

mozno by sa to dalo zistit tak, ze si zaplatis niekoho kto ju/jeho bude balit, a nech ide do extremu, a ked sa tomu "agentovi" podari, tak .... The End..

ak chce niekto podvadzat tak bude.. je jedno ci uspesne alebo neuspesne, teda ci sa prichyti alebo nie, pointa je ze podvadzal/a... ale to je svinstvo, naco taki ludia lezu do vztahu :)
to je normalna zrada, ale ked to nie je potrestane, tak nemaju sa coho bat...
zase stredovak sa tu samozrejme aplikovat neda.. ale potom ked nejaky psychicky labilny partner taketo nieco neznesie a zabije oboch, tak je to ich problem... :D ani neviem preco, ale myslim si ze takych ludi by som ani nelutoval :) nevera, by sa dala klasifikovat mozno ako "ujma na psychickom zdravi" alebo co... divny svet :D