Partnerivi sa sice postavy, aj dlho vydrzi, ale nemoze sa spravit do konca...

Príspevok v téme: Partnerivi sa sice postavy, aj dlho vydrzi, ale nemoze sa spravit do konca...
zmatenaaa

Prosim poradte mi... Som s partnerom uz 4 roky a nedari sa mi ho spravit... On ma problem sa spravit aj sam, tak uz fakt neviem, skusala som hadam vsetko, no pokial nesedim na nom a nekmitam 100 km rychlostou, tak sa nikdy nespravi do konca... Ani ustami, ci rukou, to nejde... Nie ze by som bola v tom taka zla, ale potrebujem poradit... Ma len 29 rokov... Kde je problem?

zmatenaaa

nooo zmatena2 presne to iste robi aj moj, nooo nie vzdy to pomoze a musi sa on dorobit rukou... strasne ma to trapi, bo on mna spravi skoro zakazdym a ja jeho nemozem vobec...

zmatena2

Aj my mame s priatelom takyto problem.. On sa zas spravil len vtedy, ked ma poriadne chyti a ide ako zbijacka... chcem ho spravit niekedy aj ja, ale tak rychlo to ani nejde ako by to on chcel... ani fajka ani ruka... citim sa cim dalej tym viac nepritazliva, pretoze si myslim, ze je to moja vina.. aj ked vravim, ze somnou ma najlepsi sex aky mal. =(

tens

má niaky blok ktorý mu zaumozuje spravit sa as do konca..zrejme to pramení z niakej neprijemnej ci trapnej situácie z mladosti ...skus zistit co to je...

AdamKrt

Pri tvrdosti sa znizuje citlivost. Musis naucit telo postupne nebadatelnymi dotykmi, naucit ho znovu citlivosti...

zmatenaaa

nie, ja to mam tiez radsej na "tvrdo", ale pokym nie sme v polohe ja hore a nekmytam straaasne rychlo, tak sa proste nespravi... je to strasne unavne a taky sex si ja fakt neuzijem... fnuk... asi ho budem musiet vyslat k urologovi, ale ked on nechce...

krtko-lampa

A nesnazis sa o to aby sex bol prilis nezny a romanticky ? Lebo chlapi co to maju radsej tvrdsie tak sa pri tom nespravia ;) ...