mam 20 a este NIKDY som nemala orgazmus, podotykam od 18tich praktizujem sex so stalym partnerom... Kde je chyba?
orgazmus
aka mila debata sa tu rozputala :)ja si myslim, ze ak dievca tvrdi ze sa nepotrebuje \\\"laskat\\\" obera sa o vela vela krasnych pocitov, zazitkov.. tym si rozsiruje aj obzor a jej telo vie s nou spolupracovat aj pri sexe, a neskor zisti ze orgazmus nieje len jeden alebo dva, ale je ich tisic, kazdy je inej intenzity, inym sposobom dosiahnuty,no veru ja si bez neho neviem predstavit zivot. :) moje zaciatky boli vo vani, vrelo odporucam, neskor prides do ineho levelu :D
Navod pre partnera :-D
zeny to maju ine ako chlapi :D my to tak nepotrebujeme myslim same sa robit ako muzi...
Ani ja sa sama nerobím, nechápem čo je na tom také neuveriteľné.
Sú ženy, ktoré sa nepotrebujú samé robiť.
no ja ani neverim,ze sa sama nikdy nerobila:))
To ani mnisky nedokazu:)
neviem, spýtaj sa :D
mary-anne- myslis,ze sa jej s tym este nehral??:P :))
aha, to je zaujímavé teda :) inak, aj som tak tušila, že asi nie si ten typ :)
nuž, takto tvoje telo musíte spoznávať spolu. nech sa ti najbližšie pohrá s klitorisom :)) alebo s bodom G.. :))
ale ako som už písala, je možné, že vaginálny orgazmus ani nezažiješ, je to individuálne....
uprimne :D sama som sa nerobila a patrim k tym zenam ktore to ani nechcu... Proste s priatelom je to podla mna the best, je jasne ze skusame rozne polohy, vsetko mozne zazivam ale to velke O este nie :D...
denz, to máš pravdu, ale vieš, bez chlapa to aj tak nie je ono :D
adamKrt, veď ja nehovorím, že sú tie guličky zlé :D ja viem, akú fuknciu "spĺňajú" a na čo sú dobré, len som napísala svoju skúsenosť. ale to samozrejme neplatí pre každú :)
najprv by nám mohla odpovedať na naše otázky (zakladateľka) a potom jej môžme radiť čo a ako ďalej riešiť..možno prijme aj spevňovanie svalstva vo vagíne :)