Panicky strach z tehotenstva

Príspevok v téme: Panicky strach z tehotenstva
NikaS

Cawte mam 15 a mam hrozny strach z otehotnenia !

Bojim sa milovat aby som nahodou neotehotnela. Strasne sa bojim ze Otehotniem lebo neviem co by som robila, strasne to nechcem, pokazila by som si zivot proste to dieta by som vobec nechcela ale mamina mi povedala ze ak by som otehotnela, nedovolila by mi ist na potrat co mam ro bit ak by som otehotnela ? Da sa potrat vyvolat dajako ??? Prosim pomozte

Viera.R

takze NikaS, Mata, Kika alebo co si....

Otehotniet nemusis sak su antikoncepcie. Mam 31 a ked som mala 18 vyzrela som na to takze este si pockaj mas este dost casu ! Dieta ti neznici zivot ! Takze sa neboj neries to teraz nezatazuj sa a ries to az ked budes mat priatel a sktorym budete pripraveny na to.

Anita - mas pravdu

Ich, no fasa, klarka_

Neviem ci ste taky sprosty ale clovek moze mat nekonecne vela problemov ale vy to asi nechapete lebo mate problem same so sebou... Ked si clovek da viac prezyviek..... preco vas to trapi ? mozno sa za to hanbi a nechce tam dat svoje meno vsak to ste vymyty ze nechapete ? asi to nehapete lebo mate 12,13 rokov..
Ja ked som mala 15 tak to bol vek taky dost zly lebo vetdy sa vela veci mení, menia sa hodnoty , radosti ,vela veci prezivate inteznivnejsie...

NikaS,Mata ...Kika.... si velmi citliva baba a je to fajn ze nemas srdce z kamena ale niekedy city ovladaj lebo inak vsetko ta hned zdepta... a nejsi lesba poznam kamosku taku dnes je zasnubna :-)

no fasa

ich...presne... Anitka nezaťažuj sa tým... čítaj tak tri témy dozadu,tá ma dosť... ale mala by navštíviť cvokára,aj keď mám pocit,že to je chlap,nie baba...

Anita11

Je dosť smutné, že si 15ročné dieťa ako si ty robí obavy, že otehotnie. Veď ešte ty sama si dieťa. Milovať sa s mužmi nechaj na dospelé ženy a vobec nemusíš riešiť problém, že otehotnieš.
Čo keby si sa radšej učila a pripravovala sa na život, keď budeš dospelá???????

ich

este kolko tych tem zalozis?
kika,mata a teraz nikas
neviem k ćomu to vedie ked si vymyslas stale dookola nejake problemy.ved ked ich nemas tak ti to aj tak nepomoze a ked chces pisat o niecom tak na to su ine fora.

Najčítanejšie články