Cawte mam 15 a mam hrozny strach z otehotnenia !
Bojim sa milovat aby som nahodou neotehotnela. Strasne sa bojim ze Otehotniem lebo neviem co by som robila, strasne to nechcem, pokazila by som si zivot proste to dieta by som vobec nechcela ale mamina mi povedala ze ak by som otehotnela, nedovolila by mi ist na potrat co mam ro bit ak by som otehotnela ? Da sa potrat vyvolat dajako ??? Prosim pomozte
Strach z tehotenstva
nika to je zaujimave..nemas priatela a bojis sa sexu aby si neotehotnela????
ked sa toho bojis tak nesexuj..15 rocne deti nemaju co sexovat.
Nie ja ani nemam frajera neviem sa zalubit a na sex sa uz vobec necitim ani nechcem ale pytam sa preto lebo keby nahodou
awoj nebudem ta tu poucat atd predsa si sa pytala na nieco ine... :)
nie potrat sa neda vyvolat akurat by si si mohla ublizit..hlavne si dobre rozmysli komu o chces dat a hlavne ci to sama chces ;) (ja mam 16 spoluziacky daaavno uz 13tich neboli panny a ja sa na to este velmi necitim, dobre mozno ale predsalen momentalne aj taq nikoho nemam a lepsie sa citim volna a bez starosti :)
To, ze sa toho bojis znamena, ze ty este sexovat nemas!!!
Zaujimaj sa teraz o ine veci, na toto mas este caaas. O 5 rokov sa nad tymto budes len smiat...
ach boze.. co v dnesnej dobe trapi 15tky.. ja neviem ci sa mam smiat alebo plakat.. dievca v tvojom veku mi hlavu rozbijala skola.. a nie to ci otehotniem zo sexu.. ZOBUD SA KONECNE!!! phuuu.. take skolenie by trebalo tym -násť-ročným, že by svoje pakšamenty pouzivali az vtedy, ked na to pride...
milá NikaS. Ľudia, ktorí sa rozhodnú mať sex, by mali byť už natoľko zrelí aby dokázali znášať všetky dôsledky a riziká ktoré sex so sebou prináša, tzn. aj tehotenstvo.
Ak nechceš otehotnieť, znamená to, že ešte nie si dostatočne zrelá, čo je v tvojom veku absolútne normálne, a preto by si nemala začínať so sexom.
Najlepšia ochrana proti otehotneniu je NESEXOVAŤ ! a už vôbec v 15tich rokoch... radšej sa zaujímaj o školu, a pod.
nie ze urobis nejaku blbost...kvoli tomu, ze tvoje spoluziacky, kamosky alebo hocikto okolo teba uz spava s kdekym, neurob to iste aj ty...to ze mas strach, znamena, ze nie si pripravena na nieco take, ako je sex, co je samozrejme uplne normalne v tvojom veku...a ako vidim, ani ty nechces riesit tehotenstvo v tomto veku, tak nerob nic, co by mohlo k tomu viest...uzivaj si bezstarostnu mladost a vaz si sama seba :)
nie potrat sa neda vyvolat...15 rocne decko nema co sexovat
a naco chces sexovat ked mas este len 15?? na take veci mas este casu dost, hlavne kvoli tomu, aby si poriadne vyzrela nielen fyzicky, ale hlavne psychicky...takze so sexom este pockaj a tak sa nemusis nicoho bat...