Neviem Prijat Seba kvoli postave

Príspevok v téme: Neviem Prijat Seba kvoli postave
Dada-KE

Nikdy som nebola extra chuda, skor pevnejsia. Moja vaha bola 70 kil . Pocas cca pol roka som zhodila na 58 neviem ani vlastne ako ... Mozno tym ze som vecer nejedavala , neviem . Teraz je moja vaha 62 kil pri vyske 171 cm ! Pripadam si ako obluda. Ak si niekto mysli ze prehanam aby som bola zaujimava alebo neviem aka tak mi verte ze nie . Nemam dovod... Mam 19 rokov ale sebavedomie na bode mrazu . Som si ista ze keby zhodim tak je to lepsie ale takto .. NEVIEM sa na seba pozriet v zrkadle ked vidim tu horu sadla. Tie boky a brucho ..No proste Fuj :// Neviem sa vyzliect ani pred chalanom , a ani ho nemam . Tiez ma trapia moje hrozne prsia ktore proste NEMAM ! Strasne tuzim po silikonoch ale nemam na to peniaze a nasi by mi to nikdy nikdy v zivote nedovolili . Strasne zavidim vsetkym chudym babam ... Kvoli skolioze ktora ma pekne stve tiez, som zacala s plavanim a tie treningy pred mladym trenerom su pre mna dost ... Od veci . NA mojej postave mi nepripada NIC atraktivne. Nic co by malo zaujat . NULKY prsia velky zadok a siroke boky maju od toho daleko ... Chodim pravidelne behavat na aerobik aj na to plavanie ale stale je to katastrofa.... Prosim ak je tu dusa podobna tej mojej nech sa mi ozve ... Vdaka.

zuzic

dada ja som na seba tiez velmi prisna:) jednoducho ked spravim aj najmensi neuspech nenavidim sa...ale o to som cielovedomejsia aspon nieco...
ale chudnutie zalezi aj od psychiky..tiez viem o com hovorim ked som sa zozierala a nenavidela nic som neshcudla a potom ked uz som povolila ze nic nenarobim tak som schudla...velmi to zalezi od psychiky...

dada-ke

Priatelov mam ... ale ja som taky typ cloveka ze . Vzdy som bola voci sebe prisna. Mozno niekedy az prilis.. Strasne by som chcela byt stihla.. :/ Dufam ze sa mi to raz podari .

zuzic

dada ja mam niekedy tiez take komplexy ze sa nenavidim a tak ale nic z tym nenarobim jednoudcho musis sa naucit mat rada...je to tazke ale skus sa tesim z toho ze si zdrava ked sa pozres na ludi strapenych chorobou dojde ti ze vlastne mozes byt stastna...ale keby si mala priatelov alebo niekoho co ta naozaj lubi nemala by si az take komplexy nemam pravdu? mas priatelov?

panebože

veď máš ideálnu váhu!!!!! keď budeš mať pri 170 cm 90 kg potom dačo rieš...keď tak začni cvičiť, ale netráp sa zbytočnosťami, život nieje iba o peknej postave...a to viem o čom hovorím..baby neblbnite!